Cig-et oda ahova tegnap is 422 környéke, csak most már jobban elosztva. Legjobb vétel most 424, egy öntéssel kaphatok.. ha nem akkor marad a kp és kimaradtam a buliból sajnos. Opusban és Konzumban is még reménykedek egy leöntésben, de egyelőre sehol semmi mókázás :) ami nem is baj természetesen.
amúgy épp egy Olaszországba emigrált osztálytársamnak írogatok, hogy valami infót szerezzek. Ha az új választásokon esetleg újra ezek nyernek nagyobb aránnyal, akkor szépen széteshet az EU, német, angol, francia, olasz volt a 4 legnagyobb gazdaság, ebből 2 nagy kiesés lenne, főleg h az olaszoknál euró is van, ez így nagyon durva lehet. nagyon nem látjuk, hol a vége. Még a spanyolok vannak akik nagyobb ország de rájuk meg ez simán átgyűrűzik és a német-francia tengely vagy összerántja a maradékokat vagy... minden mindennel összefügg, és akkor nem fogják nézni a befektetők h CIG jó papír adnak majd mindent. na nekem ez a bajom most.
Azért alapvetően úgy kezdődött, hogy az olasz politikusok felelőtlenek voltak, úgy folytatódott, hogy a hülyék megválasztották őket... Ld Brexit, az angolok egy részét meghülyítették, és ma már egyértelműen látszik, hogy rossz döntés volt a Brexit, próbálnak is visszatáncolni... Alapvetően a szavazók kezében volt a döntés, ott kezdődik a probléma. Hasonló Argentína, miért nem választottak egy normális kormányt az elmúlt 20 évben? Vagy tudnék európai példát is más vesztébe rohanó országról... Az a baj az emberi hülyeség dönti össze a világot alapvetően. Azt pedig nehéz beárazni a tőzsdén, hogy hülyék az emberek és rossz döntést hoznak amit aztán a politikusaik végrehajtanak... tudom ez elég off volt :) hajrá CIG holnap, is :) jóéjt
CIGPANNONIA kitartók