A TOKA CLUB még semmnyit nem foglalkozott CIG-gel amikor Boavista régen tulaj volt. Általában értékes hozzászólásokat olvasok tőled, de ez most mellément. fingom sincs ki Boavista, de tényleg régi arc itt.
Szépen lehetett pozíciót építeni, jó idők voltak ebből a szempontból! Közben az opus árfolyama magára talált, nem elfelejteni hogy a cignek van 1% belőle..!
Feltételezem lejjebb várták:) Hír nélkül így beinduljon valami, jelentés még sehol… nagyon izgat az a q3. Néztem az előző évi forgalmat, akkor is ilyentájt indult be… minden esetre érdekes. Nekem is mostanában került a radar alá, annyi jó téma volt a Béten eddig. Szerintem nem csak én játszok az osztalékra. Mindenesetre nekem nagyon meggyőző ez az emelkedés…
Gondolj bele mi volt az utolsó q2 jelentésben, q3 tuti mégerősebb lesz. Így is nagy ütemű változás votl, szerintem egy picit a bennfentesek is veszik, akik már tudják nagyjából az előzetes riportokból, mi lesz majd a jelentésben. Milyen érdekes negyedév zárás fele jelentek meg a vételek.
CIGPANNONIA kitartók