Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. tulajdonosi
megfeleltetést rendel meg a KELER Központi Értéktár Zrt.-től (továbbiakban KELER
Zrt.), melynek fordulónapja: 2018. május 28.
Osztalékra az a részvényes jogosult, aki a tulajdonosi megfeleltetés fordulónapján CIG
Pannónia részvénytulajdonos és kérte a Társaság részvénykönyvébe történő bejegyzést.
már nem kell birtokolni, tegnap záróban kellett! A 2017. évi osztalékra jogosító CIG Pannónia részvényt utoljára 2018. május 24-én lehet vásárolni a Budapesti Értéktőzsdén. A részvényesek a 2017. évi üzleti év eredménye után járó osztalékot az osztalékfizetés kezdő napjától számított, a Polgári törvénykönyvben meghatározott elévülési időtartam (5 év) alatt (azaz legkésőbb 2023. május 28. napjáig) igényelhetik. Az osztalék 2018. június 4-tól kezdve, átutalással kerül kifizetésre az értékpapírszámlavezetőknél vezetett értékpapírszámlákhoz tartozó ügyfélszámlákra vagy a részvényes által megjelölt bankszámlára. https://bet.hu/newkibdata/125739147/20180514_CIGPannonia_osztal_kkifizet_s_rendje.pdf
Köszi. Így sejtettem én is. Ha tudnám, hogy normális piacon kereskedünk, adnék ma is egy keveset, kedden még visszavenném, de itt meg az is elképzelhető, hogy nem esik hanem megindul, mert ez a BÉT, ugye :/
Ha jól értem a dolgot akkor ma igazán nincs is miért itt ülnünk. Az oszti miatt el nem adhatunk, venni itt nem érdemes, mozizni meg értelmetlen. Hétfőn nyitáskor vagy záráskor kell birtokolni a papírt? Berakok egy megbízást 530-ra, hátha két napig tépik... :) Kellemes hétvégét mindenkinek!
a Concorde-nak én a Duna House-bulit nem tudom megbocsátani, kihoztak egy jó magas célárat, jó elemzést, és egy szó nem volt róla, h 1,5 nap múlva jön egy jogszabály ami korlátozza a hitelekre v az ingatlanokra kérhető max jutalékot. Pedig nem hiszem el, h nem tudtak róla h ez készül, akár a Concorde-nál akár a DH-nál, ez pedig elég érzékenyen érintette a céget. "Váratlanul" érte őket teljesen, hát persze, nagy forgalommal adtak el...
értem, köszi, ebben teljesen igazad van. Bár ez alapján a Wáberernél a legnagyobb a potenciál, az Erste célár 7.700, az árfolyam 3.750. Kibocsátáskor vettem kicsit, örültem hogy 5% buktában ki tudtam szállni belőle 4900 körül :)
Én ezt most pusztán technikailag értettem: az elemző által megadott célár és a spot ár közötti különbség a felértékelődési potenciál, és ez az Alteo, Masterplat, Pannergy hármasnál jóval nagyobb, mint a CIG-nél per pillanat.
CIGPANNONIA kitartók