Aha..., én is elkezdtem nézegetni és látom, hogy vezérigazgatói asszisztens volt. Akkor viszont csak annyi, hogy kezd kiöregedni a drágám :) És az fb 'tagságot' valami fiatalabbnak kell adni... :) jajj, de gonosz vagyok tudom...
Örömmel várják 320 alatt a dobálandó pakkokat én így látom! Ebben a hónapban szerintem döntenek a Posta biztik sorsáról. Én semmit sem vonnék le Ódorné távozásából, nem olyan fontos mozaik Ő... Waberers sem mozog, kivárás van.
Sajnos én úgy gondolom, hogy ha dönteni kell kettő között, akkor Nyomorc kapja, Lölőnek már van elég. De a Cig ettől függetlenül jó cég, a tavalyi én szép lett, remélem, ez az árfolyamon is meglátszik majd. :)
ez a hölgy egy könyvelo. Phliaxiábol örökölte az OPUS, utolsó kapcsolja le a villanyt tipikus esete. légpuska csk annyi mindent tud, hogy nem lehet kirakni meg minek is, NERben a tudás nem olyan fontos mint a lojalitás.
Nos, azonnal lemondani egy igazgatósági tagságról, nem mindennapi, ezt lássuk be. Az meg végképpen nem értem, hogy a megnövekedett munka miatt, ilyet nem szoktak leírni... Opustól is azonnal jött el. Nekem ez az sugallja, hogy egy hirtelen, kompromisszum nélküli, megfontolatlanul, indulatból cselekvő emberről van szó és ha valami nem úgy működik, ahogyan ő gondolja azt nem tolerálja... Vagy valamelyik csúcsgórénak nem tetszik vele kapcsolatban valami... Meglátjuk hol folytatja és kiderül. A CIG nem fog becsődölni ez miatt az tuti.
Opusban 13 évet dolgozott. Az Alkusznál meg még mindig gazdasági vezérigazgató-helyettes. Ezért gondoltam, hogy ott lehet nagyobb feladata. De te mire gondolsz?
Valami miatt átkerült az Opusból is nagyon gyorsan.... Azért elmenni 'azonnal ?', mert nagyobb feladatot kapott egy vezető beosztású ember, az nem igazán szokott lenni, sőt büszke rá, de hogy néz majd ki a CV-je. :) Más van itt, nem feladat növekedés...
Miért jó az a Cig-nek, ha Ódorné nagyobb feladatot kapott, és ott hagyja a céget? Nagyobb feladat lehet az, hogy összefésülni a Postát és a - most már - Gránit Biztosítót. Esetleg segíthet az Alkusz új portáljának a munkájában. Ez azt jelentené, hogy jó szakember, és mindkét esetben veszteség a Cig számára. Ha kifúrták, akkor kérdés miért, ki jön helyette. Ha meg alkalmatlan, akkor hadd menjen.
CIGPANNONIA kitartók