Szokásos CIG-es lecsorgás, de most már bátortalanabbul. Más idők járnak már szerintem, a cég bizonyított, illetve folyamatosan javul...meg kell venni a dobálóktól, én ezt teszem!
Fogadkozott, hogy az alkuszt érdekelheti. Nem a cíget. Ha jól emlékszem, bár azóta változhaott is a helyzet. Ettől függetlenül is jó ez a cég, nagyobb osztit várok.
Én még nem hallottam semmit, de hátha vannak jobban értesültek. De Keszthelyi nagyon fogadkozott, és csodálkoznék, ha nem tennének / tettek volna ajánlatot.
Én nem aggódnék a helyedben. A posta akvi híre még nagyon nincs beárazva a részvénybe, tehát ha csak esély mutatkozik, netalán megkapná, rakétáznánk felfelé. Vannak NER-es szálak, lesz pénz. Ha nem kapja meg, akkor jó kis osztira számítok, és azért kúszik majd feljebb. Az utóbbi napok emelkedése a jó eredmény miatt (is) van, 250 alá nem hiszem, hogy visszaspekáznák. Legalábbis szerintem hülye, aki az alatt elad.
Egyrészt van nekik közel 19 milliárd az eredménytartalékban, másrészt nem gondolnám, hogy ne tudnának megfelelő hitelhez jutni az "Alkuszi" hátteret nézve. Én azt nem tudom, hogy a Postával hol lenne a cég fair értéke, de jelen helyzetben a concorde szerint 400 felett van a Cig célárfolyama. Ezt reálisnak tartom én is! Amúgy a Posta piaci részesedése tudtommal nagyobb mint a cig-é! Közben 300-on mindent megvettek..
A postát miből fogják fizetni? Vagy a wabié lesz vagy ide jön, uyge erre a kimenetre számítunk? aki jobban ért a pénzügyekhez a cég fai értéke hol van kb postával együtt? Overall egy 5-6% bukóban vagyok, de valahogy mégis újfent vettem. valaki egyszer írta legnagyobb hiba ha "szerelmes" vagy egy papírba.
Az eredménytartalékból ki tudnának fizetni 190 forintot is. Én azt gondolom, hogy 30-40 forint nem hiú ábránd már...persze ha sikerülne a Posta biztosító akvizíciója, akkor változhat a kép. Én már nem dobálnám 300 alatt..!
CIGPANNONIA kitartók