Közben, amíg írtam kapott is 15 darabot 316-on. :) nagyon fontos volt valakinek eladni neki. :) Csak leírom, 15X4=60 ez 1 doboz gyufa. :) és a broki költség plusz 300 :)
És ott a vételi 316-on, mint egy sarki zöldséges :) Nem 319-en, amin esetleg kaphat, persze tudom megkapja a 316-os azt a 3k darabot. :) De ilyen ez, amikor a milliárdos villájában a takarító meg akarja venni a kidobott legót.
Pár napja nekem is feltűnt, hogy valószínű iceberg van 320-on, mert folyamatosan ott volt az 5k. Most kiderült, hogy tényleg az volt, bár nem eget rengető darabbal. De valahogy még is feltöltik folyamatosan. :) Nehogy a 60K körüli legyen maga az iceberg. :)
:) , Te is olcsón szeretnél venni bármit és lehet valakinek az csak kerekítési eltérés és rád dobja azt a pár darabot. Legyünk őszinték, ki a fenének fontos az a pár forint, hogy van eladó 320-on és beáll 319-re pár darabbal vételre. Szóljon nekem és átutalom, ha nagyon szükséges neki az a pár Ft.
Ha ottvan, akkor ottvan, tőzsdei infós cégnek ne higgy ! Csak tőkét akarnak Tőled, de a nyereséget kiszipkázzák az alvállalkozókon keresztül. És mint látom 100% közkéz, ezek után a cég sem bízik magában. :) De nem csődöl be nyugi, ha ráér a pénzed.
Mint látom megunta a pár darabos 'moderátorunk' és félt a 320 zárótól ezért betett egy nagy ellenállást 319-re. :) Viszont megnyugtató, hogy van támaszunk is 317-en. :)
CIGPANNONIA kitartók