http://pubika.pe.hu/downloads/CIG.jpg Nincs nagy rés tényleg, azon az óriási tátongó lyukon kívül. :) 370-re várom réstöltésre. De lejöhet 340-ig is. Ez az egyéni várakozásom.
Hátigen, a huza-vona most mehet még 7 kereskedési napot. Nagy valószínüséggel sokat már nem fog esni (hacsak nem lesz még olyan szervezett "beöntés" mint a héten. Hatalmas réseket nem hagytunk magunk mögött, így TA visszatesztet sem prognosztizálnék. Ha kellemes bull hetünk lenne simán benne lehet egy 500 támadás. Jó kereskedést mindenkinek a hétfőre.
Én is ezt prognosztizálom, azzal kiegészítve, hogy lesz még nap, amikor jócskán be fog nézni az alakzat alá, mivel ez a mostani macska-egér játék része. A következő napok csak erős idegzetűeknek!
jövő héten szerintem korai lenne megmászni az 517-et, van még hely jó pár napnak abban a háromszögben amit feel is linkelt. ha következő héten tör ki felfelé, akkor meg már a kgy is segítheti a kitörést, lehet a ta "bevárja" a közgyülit. nekem az lenne a tippem hogy jövő hét csak oldalazás és kgy előtti napon vagy aznap lesz egy legalább +8-10%. érdekes lesz:)
Jó lenne ott tartani, de Caesar is megmondta: "majd akkor beszéljünk arról, hogy kelünk át a folyón ha már odaértünk" :) A következő mérföldkő egyenlőre az 517 ahogy nézem a chartot, na azt másszuk meg jövő hét első felében s utána jöhet a.... bármi :)
700-on 2 hónapot volt, 500-on 4 hónapot időzött a grafikon és tesztelgetett hol felette, hol alatta. 700-ról 500-ra csupán 1 hónap alatt leesett! Így ugyanilyen jó esély van felfelé is! Szvsz 800-830 között lesz egy nagyobb ellenállás.
Ez egy gazdasagi topik, szerintem te nem tudod ha 1s irjuk 1 het mulva kovetkezik be az arfolyam elmozdulas, ha 2s sel akkor 2 het. 3 s mar ritkabban irjuk, akkor 1 ev a kitoresi pont. De ezek olyan titkos jelek amiket csak az ert aki gyakran topikozik. :-)
CIG Pannónia