Azt sem tartom kizártnak, hogy tevékenységi kör szerint nem kizárólag a standard biztosítós vonalon lesz akvizíció. Simán el tudok képzelni nyítást egyéb de hasonló tevékenységgel/céggel kapcsolatosan. Persze ez vizió de sosem lehet tudni. Egyébként számítok idén "szolgáltatási" szerződésekre is, melyek keretében a a 2018as nagyberuházások biztosítására kaphat(na) megbízást a Cig. (mind állami, mind ML beruházásokra célzok) r: 480
Signalt el akarták adni jópár éve a német tulajok, de már azt hiszem letettek róla amikor kijöttünk a válságból. KÖBE esetén is voltak ilyen hírek 1-2 éve, az MNB/PSZÁF ellenőrizte őket, és elég tőkehiányosak voltak, akkor jól jött volna nekik egy kis tőke. (Csak találgatás semmi több). Többi biztosító szerintem esélytelen.
Ne keresd, nincs is róla konkrét hír/infó eddig. Azt gondolom, hogy Ők már tudják, mi majd megtudjuk ha akarják. Egyébként avlószínüsítem, hogy az akvizíciót papíron a CIG dönti el, de valójában a Konzum (alias ML) mondja meg mit, mikor és mennyiért.
Legyen igazad ezt a lehetseges tovabbi akviziciot az utobbi idoben nagyon emlegetik.Probaltam utana nezni mi lehetne az de nem jottem ra. Megneztem a kisebb biztositokat igaz mar a piacon nem is nagyon van mereteben kisebb mint a Cig.
Na újra gép előtt r479 kellemes. Bízom benne hogy kitart az emelkedés, holnap szintén ezt várom. Kíváncsi vagyok holnap zárás előtt lesz e közlemény v csak zárást követően. Meglátjuk. A már ismert infókon felül (papírforma) reménykedek némi plusz infóban is: nevezetesen mik a további tervek a Konzumos beérkezést követően (esetleges további akvizíciókról stb) Ezen felül azt gondolom, hogy a hamarosan érkező GYJ is kedvező képet és adatokat fog mutatni.
megfordult, és kis forgi mellett is emelkedik plusz a holnap, sztem visszatértünk a kijelölt útra. Sok kereskedési nap után először ma még nem vettem :D
Igen remelem nem halasztjak el mert az nem lenne jo az arfolyamnak.Bizzunk benne,hogy minden eloterjesztest megszavaznak es mar johetne valami pozitiv hir is a CIG felol.
CIG Pannónia