Akkor meg mindig nem érted, mi a gond. Nyugodtan lehet írni a negatívumot, semmi gond nincs ezzel. A rosszindulatot kell mellőzni, a kaján vigyorokat a hozzászólásook végéről és nem lesz semmi gond.
257ft zaro sokan itt 230ft ra vartak:-) lehet lesz higitas de lesz sajat reszveny vasarlas is.A tobbi pozitiv folyamatokrol nem is beszelve plusz a speka ami benne van a papirban.
Ki mondta, hogy az? Nem kell hülyeséget beszélni! Én azt állítottam, hogy a cég a higítás ellenére stabil nyereséges pályára állt. Ennyit mondtam, nem többet.
"A Concorde számításai szerint az IFRS szerinti saját tőke a június 30-ai
6,396 milliárd forintról az átalakítás következtében szeptember 12-ére
8,423 milliárd forintra emelkedhet."
Ennek alapján az egy részvényre jutó saját tőke a "hígulás" ellenére nő.
Ki ne találjátok,hogy a részvény hígítás egy pozitív dolog!
A B. és C.sorozatú részvények átalakításával véleményem szerint három variáció valósulhat meg amiből kettő negatív hatású,a harmadik kevésbé,úgyhogy várhatjuk a jószerencsét!
1. :A bevont A.és B.sorozatot kp.ért visszavásárolja a cég,jelentős kiadás keletkezik,ugrik a 2016-os év után a beígért osztalék.
2, : A kamatozó részvények tulajdonosai 40Ft névértéken jegyeznek,itt valósul meg egy hígulás ,amit akár a piacra is boríthatnak aminek azonnali negatív hatása lenne az árfolyamra.
3. : Lejegyzik a részvényeket 40Ft névértéken,de nem borítják a piacra,ez lenne a legkedvezőbb változat,de ebben csak reménykedni lehet. /a hígulás ez esetben is megvalósul/
Szóval én ebben pozitív dolgot nehezen tudok találni.
CIG Pannónia