Igen! És kíváncsi vagyok a spanyol vonal hogyan fog muzsikálni! Diósgyőrben bevált fociban... :) Megyünk is az asszonnyal Debrecenbe mindjárt. Városnézés, este meccs. Cigit, Cigarettát, Hajrá Diósgyőr!
Az interjura visszaterve Virag ur megemlitette a kisbufiket sokan 500-700ft kornyekerol vannak beragadva.Ezen a szinten 250ft nincs sok elado a papirban.Komolyabb hir utan sima az ut felfele velemenyem szerint.Erre varunk:-)
Teljesen egyetertek veled de en mar nem is akarok errol nagyon beszelni.Mert azt mondjak felbeszelo vagyok pedig semmi ilyen szandek nincs bennem.
Velemenyemet irom le en igy latom.Az ido eldonti 220ft lesz vagy 320ft.
Szerintem is lesznek itt hirek a ceg korul.Valami keszuloben van de ez csak az en megerzesem.Ezert is vettem es persze azert mert novekedesi palyara allt a ceg.
Változatlanul nem tudom felfogni, hogy az átlag kisbüfi mennyire fordítva van összerakva. Mi nagyon egyformán gondolkodunk kolléga, amikor beírtad valamelyik topicban, hogy melyik részvényt vennéd és mennyiért, mondtam Neked, hogy leesett az állam. Forintra ugyanazokat venném én is. Aki túl tud látni az árfolyam esés okozta sokkon és tud elvonatkoztatni, az most boldog ember. Boldog ember, mert minipánik van. Én is boldog vagyok, nagyon jó lenne, ha olvadna a pluszom, esne még a papír, hogy tudjak venni (meg Enefit eladni ehhez nyereséggel.). Nem értem ezeket az embereket, én örülnék, hogyha portfolióm pár % mínuszba kerülne. Nem tudnak elvonatkoztatni az emberek a pénztől, ez nagyon nagy baj. Csökkenő árfolyamot látnak, berezelnek, eladnak, pont akkor, amikor venni kellene. Na mindegy, kifejtettem ezt már egy párszor, nem ragozom. Nem bírják megérteni, hogy nem a számlaegyenleg változása számít, hanem a döntések helyessége. Utána meg jönnek majd pocskondiázni, ugyanaz a 6-8 fős kemény mag, akik a kimaradók frusztrációját projektálják a fórum közösségre. Nem szeretném ezt hallani, én jót akarok mindenkinek, együtt nyerni és ujjongani sokkal nagyobb öröm, mint magányosan. Ők tudják, ő bajuk, ez van.
Zsákolni kell. 1. fundamentálisan erős a cég 2. szép növekedést produkál 3. jó osztalék varható az alacsony kamatkörnyezetben 4. barmikor kivasarlasi v tobbségi tul.szerzesi celpont lehet
Értem, szép. Osztipapírok meg egy kis speka. :) Nagyon jó, köszönöm szépen! Te említetted a focipályát? Egy igazi libalegelő volt, gondoltam is Rád, nevettem. Trogir tulajdonképpen olyan, mint Rovinj vagy Omis, már a történelmi városrész. Tetszett.
GSPark, MTEL, ELMÜ/ÉMÁSZ, RÁBA, APP, KONZ, OPUS meg sok cash.
MOL split előtt 3-4 nappal szállnék vissza MOL-ba meg várom az occsó Nyomdát (de már mióta..)
Na meg CIG-et vennék 220-230 körül. Trogír milyen volt??
CIG Pannónia