ha az 2017 első féléves teljesítményét nézzük , és nem árazzuk be az optimista jövőt de az osztalékot igen akkor nekem 350 jön ki ! Ha már most árazzuk a jövőt akkor 580-600 Huf/rv. Véleményem csak és kizárolag objektív tényekre épült !
Kicsit nincs olyan érzésetek, mintha péntek délután lenne? Pangás van mindenütt. Mi lehet az ok? Konzumot sem tépik, Appeninnt sem. Opimus áll, CIG áll. Mi lesz így itt? :)
Jogos! Nekem erős árat kell adjon piac úr, hogy elengedjem ezt az ígéretes osztipapírt nagy nyerőben és további feltétel, hogy a pénzből vágtató lóra tudjak ülni.
ezt is el kezdték gyüjtögetni, mint az appenint, cask valaki előbb megpiszkálta és megindult...én is tartok egy kisebb pakkot az opi+Ott1 mellett mint speaka papír..(worst case: osztalékig tartás :))
Stratégia részemről: Enefi és Cig van nagyobb pakkom.Enerfit nem adom el, mert menni fog. Ciget eladom, ha eléri a 300-320-as tartományt és/vagy át tudok ülni belőle Appenninbe jó áron. Ha Appennin brutálisan beesne, olcsóbban is megválnék Cigitől. Sokismeretlenes egyenlet,a stratégia adott, a piac dönt.
CIG Pannónia