Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Pf. 17:15: "a BUX elmúlt napokban látott lendülete is alábbhagyott szerdára" Na ilyenkor szoktam feltenni a kérdést magamban, hogy ezek melyik valóságban szokták a magyar tőzsdét követni vajon?
én nem longos vagyok tévedsz én arra próbálok menni amerre nagyobb az esély ta alapon a mai záró lekötés sem volt egyértelmű ha látad a kereskedést 16 55 től 17 06 -ig csak ezt akartam jelezni
Olvasva szakszerű szövegedet,meg az olaj és gáz topikban író elemzéseket és értékeléseket-ha ma kezdtem volna a tőzsdézést-úgy érzem magam,mintha kínába csöppentem volna Csak-CsöcseCsüng-Kint tartományba.
Koszonom! Orulok, ha bejon! Lejottem en is kisbufi szintre. 10-20-30Ks pozik a piac utan haladva, de elso sorban eso trendre jatszva. Leszorito felett nezhetunk longot. Leszorito folott valahol 51500-600as zona felett, utana 52K korul tetok. Ha azt atvisszuk mehet long. Lefele itt most 50.700at kene erobol letorni, nem visszahuzni, es mehetne 50K, majd 48500koruli 200MA
Örömmel tanulmányozom a gyakran felrakott grafikonjaidat.A BUX 2112 napokon belül kifut.Mi a meglátásod a jövőt illetően?Bepróbáltam a javasolt módszeredet.Igaz néhány K-val ,de jól működik.Igaz nem merek a 100 pontokra hajtani,de 60-.80 pontnál zárva már behintáztattam néhány üzletet.Az adóoptimalizálás rendben,jön az átfordítás a következő évre.A profitért RENDÜLETLENÜL ELŐRE!! HS!!! PS:olvasom a rábeszélésedet a másik topikban a stílusváltásra,kevés sikerrel.Talán személyesen kellene bemutatót tartanod,az meggyőzőbb lehetne.
BUX napos: https://kepkuldes.com/image/ulJ9Ve Nagyon be van szorítva, valamerre ki fog törni, véleményem szerint először felfelé kiütik a short stoppokat, utána elindul délnek.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!