Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Egyetértek veled, de hetek óta várok az intenzív korrekcióra, úgy néz ki nincs a világon semmi, amit ezt be tudná indítani. :) Én már jó pár hete shortban gondolkodom, de jobban tettem volna, ha a longot erőltetem. Így is tudtam két kisebb korrekcióval pénzt keresni, de azok jelentéktelenek a nagy long menethez képest. Most már nem állok át long oldalra, de nem vagyok benne biztos, hogy most aztán tényleg eljött az idő, még mindig lehet 1-2 hét felfelé menet.
Ma hó vége, kis kirakatrendetés is van. Gyengék a könyvek, alapok könnyen húzgálják a papírokat. Illikvid könyvek könnyen rángathatóak kis tétellel is. Nekik paradicsom, nekünk kockázat. Nekik is kockázat lesz, ha vége lesz a longnak, kinek fogják adni?
Maximálisan egyetértek Veled. Írtam tegnap, hogy buborékot látok. Egy kolléga viszont írta, hogy a buborékkal kell menni, ez a titok. Ezzel viszont nem nagyon tudok vitatkozni, mert igaza van. Úgy látom ez még mehet, OTP-ben benne lehet megint egy új csúcs, nem is kicsi.
6eves ciklusiknal hosszabbat nem latni, itt mar 8eves szakasz van, legalabbis kep szerint. Hitelezes is csucson, moratorium miatt emberek lazak. Majd jon pukk a hitelezesben, es kell is fizetni a torlesztoket, na akkor majd jon a fear..
A trend a barátod: Emelkedő trend. Buy, Buy, Buy.. Mikor lesz bye bye? 😄 Még ma balcsin vagyok, itt egyáltalán nem esett, jó idő van 3napja. Holnap már suli a gyerekeknek, muszáj lesz otthon lenni, majd leülök gép elé mostmár néha..
'89-2001 között QE nélkül is elment idáig, ahol most tart az ábra. Senki nem tudja megmondani meddig fog tartani, csak azt érzi mindenki, hogy már vége kellett volna legyen. De nem mi irányítjuk!!!
Én ebben növekvő tendenciát látok, ne felejtsd el a QE hatásait, korábban ilyen nem volt, ez is elnyújthatja, tulajdonképpen bármeddig, persze azt azért én sem hiszem. 400-ig azonban még simán elmehet!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!