Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Vétel: Azok veszik a részvényt: - akik magasabb árfolyamot várnak, időtáv különböző (DT-től a több éves időtávig) - akiknek valami miatt "kötelező" (pl alap arány) - akik benézték és vágják a veszteségeiket, azaz a korai shortosok - akik arbitrage miatt nyitnak, vagy zárnak Ha nem úgy megy a piac, mint ahogy várom, akkor lehet bennem van a hiba!
Ha számodra ez ennyire világos és ennyire hiszel benne, akkor nem lenne racionális döntés, ha teljesen elfelejtenéd és hagynád az egész BÉT-et a francba, ahelyett, hogy folyamatosan a mutyi fogságában vergődve őrölöd fel a pszichédet és a pénztárcádat? Nincs közöm hozzá, hogy mit csinálsz, de én biztosan ezt tenném.
hogy egy klasszikust idézzek: "Fától az erdőt.." Lehet, hogy április volt az alja, öreg vagyok már, nem emlékszek a pontos dátumra De a lényegre még ellenérvet nem tudtál mondani, csak hallgatsz mint a sült hal
te egyébként mindenre mutyit mondasz, amiben nem vagy benne ;) van erre a klasszikus vicc: az a korrupció, amiből engem kihagynak vagy az a k.rva, aki mindenkivel lefekszik csak velem nem
sőt az OTP vezetők akkor minek is adtak el? elvileg ők a jól informáltak, ha tudták előre ezt a hírt, akkor minek adtak el a napokban előtte? van bennfentes kereskedés, de mégsem ez mozgatja a piacot 99%-ban
OK rövid távon lehet, hogy volt pár embernek ilyen infója és kerestek vele DE ez akkor sem lényeges, alig számít 2020 márciusa óta nem emiatt a döntés miatt veszik az OTP-t, nem emiatt emelkedik a külföldi alapok nem emiatt veszik és én sem emiatt vettem, nincs ilyen infóm, nem is érdekel de aki erre spekulált esetleg, annak sem kell bennfentesnek lenni, ez már mióta lebegtetve volt, jó eséllyel fogadni lehetett rá
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!