Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hatalmas! Főleg amikor (4:45 körül) a riporter : "94,5 MILLIÓ TONNA" magyar aranytartalék. . Azért a múltjáról és a tapasztalatáról a közgazdásznak annyit érdemes megjegyezni, hogy az MNB devizagazdálkodási osztályát egy másik társadalmi berendezkedés során vezette (1981-1988). Érdekes a szájából a baloldali ekézés, ilyen pozícióba, akkortájt csak hithű kommunisták kerülhettek. Olyannyira erős orosz kötődése és elismerése van, hogy az orosz kémbanként számon tartott IIB igazgatósági tagja, ráadásul titkosszolgálati kötődés vele kapcsolatban is felmerült.
A BUX-ra és más indexekre semmilyen hatással nincsenek az indexek. Már régen nincs arany standard, amely miatt gazdasági recessziók voltak, a pénzkínálat is sokkal hatékonyabban működik ha nincs jelentősége az aranynak. Ezekről nézz videót, mert téveszmés aki azt hiszi h ér vmit az arany!
Kedves Foxtréder! Te nem vagy hülye mint én, ahogy írod, de nem vagyok egyedül és ez megerősít, és lehet hogy okosságoddal kisebbségben vagy az egész világon. https://youtu.be/rsOSd3DAXx8
azért még várjunk azzal!!!Mióta is mennek ezek a mindennapi ath?Az elmúlt 2 napban csak napon belüli korrekcióval??Mi szokott ebből következni?Még ha nincs is baj,kisöpörni mindig van mit a szónyeg alól!De jön a vírus újra és rohamosan!!!Újranyitás,tömegek,mert kell a profit,most az a legfontosabb!
Na látom semmi se változott itt. Maradt a szokásos csipkelődés :( Nem is látom az értelmét sokszor ennek a topicnak. A "Hathor indikátor" 1 hónapja pénzt termel, még ha nem is sokat. Én is a kori kifulladását látom ezért emelkedhet is és ppw-nek is igaza lehet. Minkettőtök megtalálja az igazát a piacon, csak teljesen más idősíkon. Tök fölöslegesen személyeskedtek, semmi értéket nem tesz a topichoz....
Kicsit olyan nekem, mintha mindenki a másikra várna. Lenne eladó, csak nem bármilyen áron, de valahogy mintha ezeken a szinteken venni sem akarózna senki... Ki fárad el hamarabb.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!