Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
a buxot shortoltam, de játszottam spreadet is 03-06-09-12 között, nagyon sok ezer pont hevert ott gazdátlanul.......kétszer buktam mindent meg azon túl: longgal!!!!! , de a kedvem nem ment el, és jobb lettem általa! sok-sok alázatra tanított!!!! az itt elférne sokaknak! a BÉB rt -nél toltam háromnapos hitelre( háromnaponként kellett a részvénytőkeáttételt megdaytradelni) megtanultam tradelni akkoriban és , hogy tudtam-e keresni? minden egzisztenciámat itt kerestem, köszönöm jól vagyok! , de majd ha gondolod írd meg a kérdésemre a választ: mibe tegyük a pénzt, és , ha már nosztalgia: a régi telefonom személyes beállításának rövidítése: SMTM : SHOW ME THE MONEY :-)))
forum . új dolog az életemben és nem superlike: sok sértődött, érzelemvezérelt ember , nagy bemondásokkal, és kevés tartalommal ( tisztelet a kivételnek, akikből azért van pár szerencsére) a richter portfoliomat bővítettem közben ezért nem írtam, és itt a visszaigazolás, a forumozás a legtöbbször elveszi az időt a tradetől, de még 8150 megvolt :-))
bizony, bizony, mukodik a pszichologia, meg ha nem is lenne indokolt. nem varom az osszeomlast, mert jon az magatol, ha eljon az ideje - egyebkent nem orulnek neki, mert emberek roppannanak bele.
Elég alacsony a nyereség az építőipar gyártók szektorában, Bence Balázs YouTube videóját érdemes megnézni, nagy kalap szar a Masterplast, ezen az áron már túlárazott, fog az még feleződni. Pocsék befektetés ezen az áron, nem nagy szám mint vállalat sem, viszont az árazása szörnyű, lehető legrosszabb befektetés!
mit shortoltal a kilencvenes evekben? melyik cegnel voltak a reszvenyeid? a buxon kivul milyen hataridosokkel kereskedtel meg a ketezres evek elejen? a nagy osszeomlas alatt buktal vagy megusztad? utana tudtal keresni? en hiszem, mindenkinek maganak kell megtalalni, hogy mibol es mekkora kockazat vallalasaval tud penzt keresni, mert a szemelyisege mas mint az enyem. tudod, hiaba vagy te jokor es jo helyen, ha megsem te vagy a megfelelo ember az adott helyzet megoldasara.
mivel a tőzsdén semmi sem történik, és pont ráérek a zárásig, szívesen elcsetelek azzal aki a mínuszt adja , esetleg egy nicknév mögé bújva írna pár gondolatot is, ha esetleg ő is ráér?
amikor a 90-es évek voltak én csak shortoltam : tehát van akinek eszébe jutott: kamatszint 28-32% ma kamat 0,6-0,9% volt még a múlt héten....emiatt talán a long indokoltabb fundásan......TINA : there is no alternative : ......a buxosok sokan daytradelnek( sztem reménytelen hosszútávon sikeresen), de ők pont ezt a300-500 pontot játsszák nap, mint nap, amennyiben égetik a pénzt akkor rosszkor lépnek be-ki.....aki nyáron nagy mozgást szeretne látni, az menjen Ibizára egy habpartyba ott van mozgás...... , ha megosztanád a Te véleményedet, hogy mibe kellene tenni 1 milliót, 10-et , százat, esetleg 1 milliárdot, kíváncsian várom mit javasolsz!?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!