Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szinte minden történelmi rekordot ment az elmúlt időszakban, szinte az összes vezető index és cég, egy világjárvány után (közben), az emelkedés meredeksége elég nagy, ez a piac minden volt csak nem gyenge, szerintem! Bux index trendszögek (trendek meredeksége 2009 óta): https://www.tradingview.com/x/k4DFxvVQ
2010-en majd kiugrottam a bőrömbör, amikor a fidesz megkapta a kormányzás lehetőségét. Előtte minden - vidéki- ismerősömet arra biztattam, hogy a fideszre szavazzonak. A csalódás oríási. Most viszont ezek az emberek, csak azt mondják, te mondtad, hogy a fideszre szavazzunk.Amíg kapnak ezt-azt, addig jó a fidesz
2 év, talán addig kihúzza, bárki is lesz kormányon (F vagy ellenzék), tovább művészet lesz. 10 év hihetetlen siker után mást vártam volna, egy válságban is és a hullámok csak 2022-23-ban érnek ide, ahogy az előző 2008-asnál is a hatások később jöttek. A szeretetnek mérhetetlenül nagy ereje van. Peace & Love!
Szavad ne feledd A moslékkoalíciónak egy évet se adok és kisiklatják az országot. Mint eddig mindig. Majd akkor gyere az államadóssággal... Ja és ugyanúgy lopnak majd mint a fidesz csak ezek most nagyon éhesek. A mostani kormánynak is vannak hibái de a túloldalt gyűlölöm. Ezzel nem árultam el nagy titkot
Joggal adódik a kérdés vajon, hogy hívták, hívják a legnagyobb alapkamat csökkenést elérô jegybankelnököt és ki volt az éppen gazdasagi ügyekért felelôs miniszter?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!