Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Mondjuk én ezt már többször leírtam hogy a buxal mindig ellentétesen szórakoznak. 10 ből 9 esetben. Bár amikor én írtam akkor mindig megkaptam hogy ne hasonlitsak se sp hez, se daxhoz de még a régiós wighez se. Kis mutyi piac vagyunk, ida tesznek ahiva akarnak
Nyugat le, Bux fel. Ez a trend mar folytonos. Mikor ott kivonjak a toket, akkor itt berakjak.. igy kinti eses, hazai emelkedessel. A kinti emelkedesre mi estunk 3napot. Ilyen ez, hogy ne legyen egyszerű
A "múltkor" az lehetett kb. 1 éve. Meg hasonló a történés igen-igen sok-sok éve is. A mi kis piacunkat mindig is odatették - régen, 10-20 éve úgy mondták, a "londoni fiúk" és most is - ahová akarták, akarják. Ez akkor látszik igazán, amikor a kintiek előjelet váltanak az előző naphoz képest. Nálunk szinte azonnal az ellenkező irányba indul a mozgás. Érdemes rá-ránézni még 1-2 indexre, ebben a trükkben gyakran van korreláció...
Még mindig itt az iceberg eladó az otp-ben 15700-on. Amíg ez itt lapul, addig ugrottak a longoknak. Ez a kötelezettségszegés is pikáns egy dolog, hogy közben egyedül mi vagyunk még úgy-ahogy zöldben, külföldön meg ütnek mindent amit érnek. A múltkorról is úgy emlékszem, hogy akkor is ugyanez volt. Velünk szívóztak valamiért, mégis mi voltunk csak zöldben egyedül.
Amugy Bux kb egy hónapja csokken, es ezen a heten mind a három nap csökkent.. Mar chartot is raktam. Többet nem szeretnék magamrol beszélgetni, en is Bux es piacrol beszélek, tegye mas is igy. Udv
Szerintem eleg hiteles, hogy beirom, hogy vettem kis papirt az elmult napokban es minuszban van. Senki nem kerdezte, magam mondtam, hogy vettem es veszteségben van. Vagy az kerdojeles, hogy veszteségben van? Vagy az, hogy kényszerből longoltam buxot de szenvedest lattam, ennek ellenére longoltam? Van ilyen
Röviden és a témakörbe már nem is szeretnék több energiát fektetni, mert számomra nem hoz pluszt, segítség szándékával írtam, amit eddig írtam (megértés, figyelemfelhívás, külső szemlélő, érzelmi kiegyensúlyozottság). A konfliktus/divergencia a beírt érzelmekkel túlfűtött szóhasználat, az egy irányú gondolkodás (szétverés, fosch, stb) vs. piaci valós mozgás/ utólag beírt trade (long, napon túl, kispapír stb.), szerintem erre gondolt SPQR, amikor a hitelességet említette, annak a visszahozását.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!