Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Elég szubjektív a kispapír felsorolásod: ezek mind korábban hype-olt papírok, azért is a nagy esés. A 4iG-nak 2018 végén - 2019 elején volt irreálisan nagy forgalma. Opus meg 2017 óta folyamatosan cseng le. Futuraqua és delta is nagyon impulzív papíroknak tűnnek.
Törölt felhasználó2021. 07. 02. 14:38
USA - ma is ath
Törölt felhasználó2021. 07. 02. 13:09
A három nagy blue (OTP, MOL, Richter) II. negyedéves forgalma (db) vs az utolsó "béke év (2019 II. né)" forgalma: OTP + 14% MOL +58% Richter -11% 2020 mindháromnál a második negyedévben magas volt, a korábbi évek duplája, az ár mint tudjuk pedig lényegesen alacsonyabb. . Kispapíroknál ugyanez az összehasonlítás: 4IG: -90% Futuraqua: - 94% Opus: - 63% Delta:-80% Waberers: -34% . Szerintem ezek alapján nincs általános érdektelenség a BÉTen, a kispapíroknál totális távolmaradás van, a nagyoknál normál a mozgás. Érdekes lehetne még mellétenni a forgalmat érték szerint, vagy befeketetői kör alapján (kisbefektető vs nagy, belföld vs külföld), de ha valakit érdekel majd kigyűjti valahonnan. . Ezek alapján arra gondolok, hogy a változás, amit látunk a könyvekben technikai okokra vezethető vissza (kereskedés technikai, amit már korábban említettem: certi - piaci megbízás, iceberg, OCO stb.), a forgalom megvan, nem tűnt el, a kispapírokkal való kereskedés, vagy más érzelmi töltet befolyásolhatja az általános megítélést.
Köszönöm. EURHUF: az utolsó updatet itt találod: 2021.06.30 - EUR/HUF, USD/HUF, DXY frissítés . Maradt esély arra, hogy innen új ath-ra menjen, bár nálam nem ez az elsődleges, de megvannak hozzá a szintek, hogy mit kell figyelni.
Nice job! Gratulálok. Nálam három papír van a portfolióban : richter , mol , masterplast: ebben az erősorrendben, sajnos masterek mentek ki 3600-3800 között, de veszteséget nem okozott, csak elmaradt hasznot.....bux kontim jelenleg nincs, a longot részvényoldalról közelítem, az otp túl nagy súllyal van ahhoz , hogy innen longoljam , mert benne nem bízom erről a szintről, tervezek shortot : ár -idő függvényében : augusztus végéig nem hiszem, inkább ősz elején , és addig szívesen lezárnám a rakat eurhufshortokat és átfordítanám vételbe: tervezett célár zárásra 344 vagy alatta, bónuszerősödés esetén 340 alatt vétel. Láttam már tőled eurhuf elemzést, Nálad van olyan szcenárió az elképzelésekben , hogy nem jutunk el valamilyen formában a múltkori aljhoz, vagy alá(345)?
50K ???? most nézem ezt a buxot, ahol semmi sincs hónapok óta, megy a szenvedés, napi aljak, tömés, gyötrő álmok, hagyjuk má 50k! ma mire ment a bux? napi alj 47196 napi tető 48018 ez a szenvedős 800 pont szerinted valami, amikor van lángos is a tengerparton? szerinted a richter nem fog szétszakadni, gyógyszercég! és ha holnaptól nem kell calmopyrin? mol phuuuu , még osztaléka sincs, meg vesz minden marchét mindenhol, nem tudom lesz -e idén 300 milliárd profitja, de ilyen cégbe pénzt tenni? na lépek , nincs itt semmi látnivaló, jaaaaa látom masterplast duplázott majdnem két hónap alatt, naaaa és , majd innen lassulni fog és kész......szép estét! 50k?????? phhhhhh hihetetlen elvárások!
Köszönöm a meglátást. Lehet hogy nem megy olyan mélyre, csak úgy gondoltam valahol a előző hullám négyesében lenne a vége. Az meg pont fibo 38% körül lenne a 3. hullámnak.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!