Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Egy grafikon és egy elefánt összemosva, lehet korán keltem és azért, de nem értem. . Közben a balarszért a buxot széttépték a vevők az első 26 percben közel +1%, így látszik, hogy csak kontextusban érdemes nézni mindent.
A lányom lakása. A konyhában összetörték a kő asztallapot. 120x180.cm. Közel 800000Ft. volt csak ez a tétel.
Törölt felhasználó2021. 07. 01. 08:49
USA SP F: ATH - ma is Kiváncsi vagyok meddig mehet ez még, ha nyitásra is marad a lendület, akkor a sokadik réssel nyitás lesz. Függetlenül a kereskedők szentimentjétől történelmi érdekességnek mindenképen elmenthető. Risk on - Risk off - divergencia, azaz konfliktus a fejlődő és fejlett piacok között, vagy EU vs USA, mert ugye a Dax sem remekel, London/Párizs is mínuszos.
"Higít a 4iG1 órája | Szerző: Murányi Ernő A 4iG tőzsdére bevezetett részvényeinek száma holnaptól 5,2 millió darab részvénnyel, 99,2 millióra emelkedik – közölte kora délután a tőzsde vezérigazgatója. Mint ismert, a kibocsátás a Hungaro DigiTel 75 százalékos üzletrészének megszerzésére irányuló tranzakciósorozat részét képezte. Az új részvények a portugál Bartolomeu Investments számára 5,24 százalékos tulajdonrészt biztosítanak a 4IG-ban"
En devizával biztos nem kereskedek. Nekem jol ment BÉT, most vagyok pausen nyaron, most nyaralok. Ingatlant megtoltam tavaszra, előtte Tozsde volt jo. Majd ősztől meglátjuk mi lesz, addig dolgozik ingatlan es allampapir
Lebontották a futest? Kihúzták a kábeleket a falból? Felszedtek a parkettat? Ablakokat kiszedték? Vagy mi visz el ennyi pénzt? Közjegyzői szerződés kell, kártérítéssel. Mondjuk mas kerdes portugalokon hogy hajtod be. havi 1 bejárast kell kerni.akkor latszik ha kezdik lelakni. 2 hónap kaucio. Biztosítás sem rossz, ha ekkora kartol félsz.. stb
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!