Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Engem már hetek óta darál a piac, lehet végleg itt kéne hagyni a buxot. Ez a mindig ellentétes mozgás krimi. Reggel futik leesnek mi föl, most napi max körül kint mi meg szánkó lefelé
szerintem nem változtatnak (ugyanakkor szakmailag legalább egy helyet kellene rontani nagyjából az országok 90%-a esetében, vagy figyelő listára rakni őket, szerintem - BIG Short ide vágó része)
VG mai fő cikk az amerikai hozam emelkedés: Azt írja a cikk, nem kérdéses az amerikai tízéves államkötvényhozam további emelkedése, 2% hozam elérése, ami zavarokat hozhat a részvénypiacon. Már inflációról beszél a jövőre nézve mindenki. meglátjuk.. Itthon is az 5%os MÁP plusz értékesítés is folyamatos rekordokat dönt. Én is betalicskáztam bele a januárban kivett 2015ös TBSZt
Törölt felhasználó2021. 02. 10. 10:52
Miért van az, hogy külföldön jönnek a céges gyorsjelentések, idehaza meg semmi a bet-en lévő cégektől? Valaki magyarázza meg, miért vannak a részvényesek le+@&$va idehaza? Kis életet vinne a hazai tőzsdére. Alig van forgalom.
Ennyire gáz még sosem volt, ma kb agyhalott, már tegnap is nagyon szenvedős volt. Talán IB migráció kavar be itt is? - bocs az offért, de ha már a BUX-ban nincs semmi izgalom...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!