Szerintem csak story board: "most van kialakulóban", a legtöbb piramisjátéknál hasonló storykat dobnak be, marginálisan használják a digitális eljárásokra fogékony emberek is, azaz inkább forinttal, euroval, dollárral fizetnek.
Én különbséget tennék az értékmegőrző funkció és spekulatív haszon között: az arany értékmegőrző, a coinok spekulatív nyerészkedő termékek, nem az értékmegőrzés miatt, hanem a várható nyereség miatt veszik.
Pár év múlva: szerintem történelemkönyvek és pénzügyi irodalom kihagyhatatlan területe lesz, de inkább arra adnám a nagyobb sanszot, hogy a technológiai ötlet kerül innováció alá és kerül be a pénzügyi rendszerbe, mit arra, hogy a Bitcoin világpénz legyen.10-15 év múlva a boltban kiírják: 1,2*10 a minusz huszonharmadikon egy banán? Én az általános matematikai műveltséget nem becsülöm ekkorára, de elismerem, tévedhetek is. Szerintem az egész cripto egy hit kérdés, a mániák jellemzője. 10-15 év múlva ki, mennyiért és hogyan fogja a tranzakciókat bonyolítani? Korlátos mennyiség áll rendelkezésre, igaz korlátlanul osztható, de nekem életszerűtlen a mindennapi forgalomban a 10 az x-diken árazás, márpedig ez lesz, sőt lehet ennél durvább is.
Nekem marad egy spekulatív termék, egy virtuális tulipán, amin sokan sokat fognak keresni, néhányan meg elvesztik mindenüket. Mint látható én a hitetlen kategóriába tartozom, de ez nem a technológiai lehetőségekre (abban látok fantáziát), csak a Bitcoin és jelenlegi társai pénzfunkciójára vonatkozik.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!