Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A richter azért megy, mert a gyógyszercégeket ész nélkül veszik, a nasdaq indexen belül látok +180% körüli tépéseket nem is egyet, mindegy mit gyárt, csak gyógyszer legyen. A mol-t viszont annyira én sem értem, azt is pont akkor húzzák, amikor az olajat meg nyomják lefelé.
Hát pontosan ez az. A büntetés összege vagy ismerősre utal (áh ilyen nincs Magyarországon), vagy arra, hogy igazából nem volt mérték, az pedig a prémiumra vet rossz fényt. Tévedek, de általában szoktak monogramot írni, esetleg keresztnevet is, vajon most miért maradt el?
elég erős a gépem, néha 3 monitoron fut 4 MT4, Chrome, skype, stb .minden gond nélkül, ha csak randi megy, akkor is lefagy, de ugyanez a problémám a Macbook pro-n is, mivel másoktól is hallom, ezért szerintem nem user probléma, hanem bróker (illetve net, pillanatnyi szakadáskor lefagy a Randi) Állítólag a régi - nem frissített - Randi Win 7 alatt kifogástalanul működik, de szerintem a Win7 támogatás már lejárt...
Kicsit off, de a Randi nekem már napok óta szarakszik megint. Mostanában azt csinálja, hogy nem frissíti a chartokat, hanem nekem kell mindig újratöltenem őket. Aztán vagy be tudja tölteni vagy nem.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!