Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Mostanaban sokat nezem a flageket. Ami itt zavar, hogy a Pole nem éles, a Flag ranezesre mély retracre ment. Te mit figyelsz egy flagnél? Elso ranezesre nekem ez nem tunik annak ( ettol meg mukodhet).
Magam részéről amíg ilyen 5-600 pontos gyertyák repkednek a 2órás charton, addig ez kaszinó, nem tőzsde. Direkt nem is nyitottam semmit még záróban sem, mert nincs az a magasság/mélység, ahonnét ne tudnák visszarántani seperc alatt. Tényleg jó lenne már, ha egy trend kiformálódna végre.
Na mar usa is mergoppant. Hoztam at egy kis shortot zaronal nyitva. Meglatjuk, vegulis 300pontnal tobbel elgagytuk 44K tamaszt, es meg a kamat is plusz 100
Itthon elindult a virus 3.hullama. Anno egytol is feltunk, nemhogy harmadiktol, kozben tozsde mintha semmi sem lenne.. Annyira nem vagyunk kiralyok. Vevok is eltuntek, meg vinne tovabb? "HunRedditesek" szaladgalnak vegig kapzsisagbol a kis papirokon. Majd jol beragadnak megint
Alakul a 800as Richter shortom, bár inkább a Molt kellett volna erőltetni lefelé, de Richterben az új ath kihagyhatatlannak tűnt, remélem holnap beadják végre rendesen.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!