Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én arra gondolok a háttérben, hogy ha jön egy általános lejtmenet, korrekció, akkor abból a BUX sem fogja tudni kihúzni magát - egészen csekély a valószínűsége, hogy ha a high-tech és a hype részvényekből kitáraznak a befektetők, akkor majd kelet-európai szocra fogják rávetni magukat. SP500 valóban a tech súly miatt ment tavaly és idén is új ATH-ra, ez viszont a BUX-ból hiányzik, ezért talán most sem éri el, de majd az idő eldönti, tévedés jogát fenntartom. :)))
Tavaly január elején csinálta meg a BUX az ATH-t, utána SP500 februárban még tudott új maxra menni, BUX már nem. SP500-ban többen még egy új ATH-t várnak (talán utolsó alhullámmal), BUX lehet most sem lesz már rá képes, kb annyit korrekciózott az esésből, mint tavaly az első hullámban.
Igen 16.59kor vettem penteken, elneztem az idot, azt hittem csak 3-4ora van. Lattam MOLt megteptek 2270ig 2254rol, es belevettem :) Usa is +0.4%volt. 14K nem volt nagy kockazat, vettem zaro kotesben is 1et 17.05kor 43980on a 16.59es 13konti melle. Igy alakult
Nem feltétlenül. Lassan áll össze 1-1 belépési pont amit meg kell erősítsen minél több dolog (forgalom, szintek, globális hangulat stb). türelmesen ki kell várni.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!