Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hát, igen. Én azt figyeltem meg, hogy jó néhányszor eljátszották már hogy míg kint lefele volt az irány addig a bux felfele ment (volt bux shortom a kinti esés miatt, de nem sokra mentem vele, pont ezért). Szerintem most a kinti piacot pörgetik azért nincs forgalom itt. Majd, ha kint elgyengülnek akkor a buxot simán felránthatják... legalább is ebben bízom... :)
Kilő a Bux. Sokszor ellentétesen mozgatják a magyar piacot... ha nincs nagy szakadás kint, akkor simán tud emelkedni a bux... csak, hogy szivassák a népet... ;)
Reggel még nagyon longos érzetem volt de ez a nap folyamán kezdett megváltozni. Ha ilyen futik mellett csak ennyit tudtunk akkor egy kinti piros napon mi lesz?
Ilyen alacsony forgalmú napokon nem nagyon éri meg kötögetni, mert nincsen aki mozgassa az árfolyamot. Ilyenkor csak az árjegyző játékának vagy kitéve aki úgyis elkaszál. Dtben alap, hogy csak likvid piacon köt az ember és azt is csak a megfelelő pontokon.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!