Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Aki jót vár longba áll, aki rosszat shortba. Majd kiderül. Én a rosszra szavazok. Ráadásul az ingyenhitel sem kedvez az otinak, melyik kisvállalkozó fogja megvenni az oti drágább hiteleit? De ez csak egy vélemény, nem értek komolyan a fundához.
Hát a futik azok most kb. 0.1-0.2% pluszt mutatnak vagyis egy nagy 0-át. Erre nem lövünk ki szerintem. Pluszba a gyorsok sem kedveznek a buxinak, és azért a -75 pontos KT sem az a -300 pont ami ilyenkor szokott. Szerintem kb ott nyitunk ki ahol zártunk, és a hati is valahol 44000-44150 közt valahol.
Gyorsjelentésekre várunk, amik a várakozások szerint nem lesznek fényesek MOL-nál és OTP-nél, illetve nem lesz annyira fényes Richternél, mint amennyit az ára mutat. Ha ezen túl leszünk, és beárazunk rá valamit 1-2 nap alatt, akkor már jobban együtt megyünk az általános hangulattal. Ez van ha egy piac kvázi 1-2 papírból áll.
Mondanám hogy ha ilyen futikra nem lövünk ki akkor semmire... de nem fogunk mert mi csak azért se megyünk racionalisan. Persze behozzuk majd amikor nem számít már rá senki
Ritkán járok erre, a tech. elemzéshez sem értek. Ezt a gondolatot én is vallom, irány az ATH. Velünk is megesik. :-) Nem ma, nem a héten... Írtam is, én legkésőbb márciusra várom.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!