Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kint sincs likviditás. Mit gondolsz miért mozognak fel le több %ot. Nincs értelmezhető árjegyzés. Tegnap zárás után a nas100 futures 4k forgalommal esett 120 pontot! ez jobb esetben 15 pontra lett volna jó... egyszerűen eltünk a piac mélysége a hetekben. nem tudom mi történt, de érdekes.
már ne várd...megvolt a kataklizma tegnap mindenben. az indexekben már nincs likviditás. nasdaq éjjel 10 pontos spread...ilyet még soha sem láttam. Nem fognak adni. vége, sztem.
Mi lenne ha az Akkót meg az egyéb nem hatis gondolatod annak a topicjába írnád ahova való. Ez BUX hati, és nem akko, ha érdekelne az akko ott olvasnám el. Meg gondolom a többiek is. Blue gondolataid még ok. De ne kis papír ötleteidet zúdítsd ránk. egyébként az Oti gondolatod bejött :-)
meg is ölték a forgalmat a hatiban csak az itt a piros hol a piros megy a robot az árjegyző meg a mit sem sejtő ügyfél között amíg nem rakják vissza a letétet, persze sűrű bocsánatkérések és kártérítések után addig ez felejtős
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!