Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Jól átlátja az OTT1 fundáját, szóval a részvényesek jól járnak vele h egy ilyen tulajdonostársuk van, ő sztem tud hatást gyakorolni a cég menedzsmentjére, tudja ő a dolgát. Amúgy pedig sobadinak igaza van, nem lehet mindig nagyon gyorsan nagyon sok pénzt keresni.
Neki 30 éves tapasztalata van, ezért sejtem h nem jegyzett 250-en az OTT1-ból, de igazából biztosra veszem h nem, emlékszem amikor 2014-ben beszéltem vele a KBC központban a Lechner Ödön fasoron, jó long tippet adott a Richterrel kapcsolatban, a vs.hu-n is olvastam a cikket amelyen a 2008-as válságról volt szó, ott is jól kezelte az ügyfeleket.
Nem értem mi a gondod. Csődbe megy valami bróker cég valamitől? Mert esnek az árak, ügyfelek meg nem megfelelő mértékkel tőzsdéznek és tudással? Random egyedüliként megalapította a Random Akadémiát, az ügyfelek védelmére. Sajnos még nem tudták aktiválni, gondolom van elég tenni való most
Különben jön egy csomó új arc is a tőzsdén. Most az esésben rengetegen visszatértek, és új tagok is próbálkoznak a jó árazásban. Ez 2008ban is így volt. Én is akkor jöttem a 4000es OTPt látva
BEVA: Questor kipucolta (megj. olyanra adtak kártérítést, amire nem járt volna), nincs napi infom, de mintha hitelt kellett volna felvenniük. Van egy csomó ügyfél, brókercégtől függetlenül, aki ma tönkrement a likvidálás során, vagy lenullázta a számláját, vagy közel került hozzá.
Egyetértek, engem jelen helyzetben az érdekel h a midcapek milyen gyorsan állnak helyre, be vagyok ragadva setbe, igaz pár 100-al, talán OTP áll helyre a leggyorsabban, örülnék ha Csányi venné nagy tételben azzal a BUX shortokat is közvetlenül lehetetlenítené el és a Richterre is jó hatást gyakorolna, a kedvező hangulat miatt rengeteg befektető követné Csányit és az OTP hangulata átmenne a Richterbe is, talán MOL-ba is.
:-) A litvánok -12% A Lengyelek -9% Dax -7% Snp hati -5% Érzem hogy minden le van ütve, de nem merek belevenni, de már shortolni sem. Ez nekem a nagy semmi közepe most fogódzó nélkül.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!