eddig is napi 10-20 milliós forgalmak voltak általában pár nap kivételével, szóval mit vársz hogy milliárdos forgalom lesz? volt egy-két felhúzás jöttek a spekák is azonnal....akkor van 100m forgalom aztán szépen vissza is korrigál az árfolyam majd újra feljebb kúszik
Nem latom a logikai osszefuggest abban,h nincs reakcio a papirra,akkor ez azt jelenti h en bizonytalan vagyok,illetve abban,h azert lennek bizonytalan,mert te nem holnapra vetted. Annyit jegyeztem meg,h nulla a reakcio a hirekre,rajtad kivul senkit sem hozott izgalomba a papir egesz Magyarorszagon. Hogy ettol nem verem a seggem a foldhoz oromomben,hat elnezest.
Ez mi egy hulye hozzaszolas egy felvetesre? Nekem szaladsz mert megallapitottam egy tenyt? Azt meg h mit hiszek meg mit nem,kb ezer szazalek h nem a te orrodra fogom kotni.
Inkabb az a szar,h 3 000 felett latvanyosan lealltak a ceges vasarlasok. Eddig gyonyruen karban volt tartva,most viszont 3440 ota folyamatos eladas van,magahoz kepest nagy tetelben. Pont ezen gondolkodtam vmelyik nap,h vajon nem a hosszu honapok alatt felvasarolgatott 25-50 db-oktol szabadulnak meg eppen?
BIF tulajdonosok topikja