Azt figyeltetek mar hogy az elmult evekben hogyan valtozott a ceg...regota mondom, hogy itt is nagy hatszel van, amit mostanaban kezdtek el promozni is es -nem- kicsit vetelekkel is erositeni az arfolyamot is
2018. 06. 29-én 2207 Ft volt a célár, majd 09.26-án emelték 2290-re. Egészen eddig ez volt, most emelték fel 2993-ra. Plusz, ha elolvassa bárki is ezt a céláras irományt, akkor látható, hogy elég széles spektrumba tudják beírni. De azt is írják, hogy változtattak a modelljükön. Én örülök, hogy emelték a célárat, noha nem ez számít. De ebben a doksiban le van írva pár egyéb szám, ami a jövőt nézve fontos. Ezek a számok lesznek a mérvadóak, hogy a valóságban mennyivel fognak ettől eltérni.
Most az körvonalazódik hogy kaszalnak igen mindenki ahogy tud menekül, ami nem éppen jó jel pedig ma aztán semmi új dolog nem volt ezért gondoltam 3000 megtartaja.
Felteptek azt most teljesen visszaadta. Ennyi történt,remélem azért holnap emelkedik újra mert betegen esik 😢 holnap nekem vízválasztó lesz lehet teljesen kiszállok belőle és viszem a nyerőt az esti záró után nagyon elgondolkodtam, mert betegen esik a chart is szarul néz ki aztán majd visszatérek
BIF tulajdonosok topikja