Tudsz. Euróval is dollárral is. Amikor veszed felkínálja rögtön a pénzváltást is, és az akkori középárfolyamon átváltja. Mondjuk szemét mert ha eladtad a papírt utána visszaváltani nem egyszerű, bár nekem nem gond ha több pénznem van a számlámon. Ja, TBSZre is tudsz. Sőt ha valami instrumentumot nem találsz, írj nekik és ha tudják felveszik.
Csodas...magasan a legszarabb teljesitmeny egy amugy pozitiv napon. Bar vegulis csak egy felso limit kell ahhoz,h ugyanott legyunk mint egy hettel ezelott.
Ezzel lenne mar inkabb vmi,akar rovid tavon is. De egyelore inkabb az van,h meg a veteli oldalrol is riadtan ugralnak azonnal kifele,amint megjelenik akar csak egy 10 db-os elado is.
WDC,Nvidia,MU,AMD és egy kakukk MPC(ez olaj 50-70% emelkedéssel is kecsegtet) én ezeket javaslom beugrónak IT papírok már ralliztak ott most kezdődik a korrekció ami pár nap általában
én kbc-s vagyok ott nem gond a forint számla átváltják.... mondjuk nekem van külön dollárszámlám, nekem a BÉT másodlagos csak 4ig miatt kezdtem újra tavaly szeptemberben a BÉTet
BIF tulajdonosok topikja