hunor555

Regisztráció: 2019-04-23 16:08:31

Hozzászólások száma: 161

Utolsó hozzászólás: 2019-10-21 15:03


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik ma, 15:03
Én full politikamentesen írtam. Benned erős fidesz jellemvonásokat vélek felfedezni. Igazából a stadion is sokba kerül. Fenntartani, meg üzemeltetni is. Boldog Karácsonyt!
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 14:47
No én aztán tényleg baromi csóró voltam és semmilyen kapcsolatom nem volt, mégis koleszos voltam 5 évig. 9300 volt a díj. Picit tanulni kellett, nem minden nap matt részegen összeszarni a liftközt. Ennyi elég volt hogy bekerülj és benn is maradj. Ha meg itt hisztizel hogy jajj az adófizetők fizették nekem akkor elmondom hogy az 5 év alatt amennyit eddig dolgoztam sokkal többet csorgattam vissza az államkasszába mint amennyiben anno a lakhatásom és az egyetemi képzésem került. Az egy dolog hogy 4 év alatt picit átrendeződtek a dolgok, és éppen a lakhatás drágult meg mocskosul.Am nemtudom te mikor jártál egyetemre de a kolis helyek 90%-a tanulmányi és 10% szociális alapon kerül kiosztásra. Legalábbis a BME-VIK-en. 
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 12:59
"Az államilag sz.rrá támogatott kolesz férőhelyek alig vannak alacsonyabb árszinten, mint egy 2-3 főnek kiadott ki lakás..."
De, jóval olcsóbb. Szinte ingyen van.
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 11:46
Nincs hát. Tényleg az van hogy lazítanak aztán nincs semmi. Amcsik lazítottak európa lazított aztán arra volt elég hogy szinten tartsák a tőzsdéket. Ha minden marad így 2025re már -20%nál fogunk járni :D
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 10:32
Valaki?
Mindenki!
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 11:22
Ahogy a lakás is. A hàz annyival jobb hogyha kicsi lesz általában bővíthető, főleg ha nincs baj a szomszéddal jó ott lakni csak a méret a gond. Gauguse meg dwayne.hicks is jobban érezné magàt szerintem ha hàzban lakna. Mondjuk jártam be Pestre két évig vàcról, azt a napi két és fél óràt meg a 40k uzemanyagkoltseget soha nem kapom vissza.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 11:05
Ezzel a felújítandó alularazott nem értek egyet. Omladozó szarok is aranyàrban vannak, aztán ha a mai felújítási árakkal szàmolsz többe vagy mint az új. Még az olyan idiotaknak sem akik maguk csináljak mint én. Viszont a családi ház egyértelműen alularazottak a lakásokhoz képest. Lakás Gödöllőn 25-30 ennyiért már felújítandó kàdàrkocka is van szép kis telken. Ott legalább mindegy mikor érsz haza a munkából lesz parkolóhely. Viszont ami nagyon érdekes hogy a falukban is felmentek a családiház árak. Nézegettem vàcràtótot, közlekedés szar 3kmre a falutól a vonat, vàc van csak közel mégis 30 Milla egy hàz.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 11:05
Ezzel a felújítandó alularazott nem értek egyet. Omladozó szarok is aranyàrban vannak, aztán ha a mai felújítási árakkal szàmolsz többe vagy mint az új. Még az olyan idiotaknak sem akik maguk csináljak mint én. Viszont a családi ház egyértelműen alularazottak a lakásokhoz képest. Lakás Gödöllőn 25-30 ennyiért már felújítandó kàdàrkocka is van szép kis telken. Ott legalább mindegy mikor érsz haza a munkából lesz parkolóhely. Viszont ami nagyon érdekes hogy a falukban is felmentek a családiház árak. Nézegettem vàcràtótot, közlekedés szar 3kmre a falutól a vonat, vàc van csak közel mégis 30 Milla egy hàz.
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 21:39
Nekünk csak a közműveket meg a közös költséget kell fizetni. Le kellett cserélni a gázóra csapját 40k volt a főbérlő fizette, sőt 1 vagy két éve volt a gázártámogatást sem húzta be mi használtuk fel. Idén vízóra csere volt azt is ő állta. Cserébe jó bérlők vagyunk nem lakjuk le neki :D
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 20:55
Annyit keres mint egy mérnök, kirúgni nem fogják, minek törje magát :D
Am pár hete a festékboltban ugyan ezt hallottam. Ember elkezdi mondani hogy van egy festő ismerőse jól dolgozik, kérte csináljon meg neki valamit. Válasz: nem ér rá, 3 hónapra előre be van táblázva, napi 8 órában dolgozik és katával bejön a 6 kiló. Elhiszem én hogy szar a plafont glettelni, erős váll kell hozzá, de a BME-t se volt könnyű elvégezni.
Wirecard kedd, 11:36
Mondjuk az érdekes - nem tudom mennyire lehet hinni az investing forgalom indikátorának - de ez a kb. 20%os esés egy átlagos/ átlagnál picit gyengébb nap forgalmával egyenértékű, szóval ha itt shortot próbálnának zárni fel is ugrana.
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 14:30
Anyámét :D
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 14:11
Annyira nem szar nekem. Az hogy nem kell bejárni, ott lakom ahol van a gyár, illetve hogy naponta 2 óra megmarad az életemből mindent egybevetve többet ér nekem mint az amit az albiért fizetnem kell. Lakhatnánk anyósnál vagy az anyámnál nem lenne olyan jó olcsóbb meg emiatt tényleg minimálisan lenne.
Az hogy az albérlet nem emelkedett annyira mint a lakásár nem biztos hogy jó nekem. Ha lenne a főbérlőnek 10% marzs évente akkor már én is hitelben csücsülnék a banki lakásban.  Így nem, mert gyűlik a pénzem meg komolyabb eladósodás nélkül rájöttem hogy lakásban lakni SZAR. Felettem díler alattam kisgyerekes, mellettem kisgyerekes és 5 percenként teraszra kijárós cigizős. Szóval családi ház vagy új vagy felújítás, csomó dolgot meg tudok csinálni magam, csak már tartanék ott.
Amikor mondod hogy a hülyék nem vettek korábban most meg szívják a fogukat picit szomorú vagyok, mert én ha akartam se tudtam volna. Én az anyám miatt nem mentem ki a tejjel vajjal folyó német vagy angolföldre, amikor ezt írta a lajos hogy bazd be öregotthonba az nekem sem tetszett.
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 13. 21:37
Mondjuk villamosmérnök kellett mindig, a válság alatt se nagyon riogattak hogy nehéz lesz elhelyezkedni max nem olyan területen / nem annyiért mint szeretnéd.
A félrerakás érdekes kédés, mert akkor kell takarékoskodni amikor élni akarna az ember. Egy átlagos magyar keresetet félreteszek havonta, de még így is kilátástalan most :D ezért is tartom érdekesnek hogy ez így fenn tud maradni.
A korrekcióval kapcsolatban meg legyen igazad!
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 13. 20:43
Köszönöm szépen, jó sok f..ságot hordtál itt össze.
1. Bérlő vagyok. Baromira nem érzem magam nyertes helyzetben. Ha 1-2% lenne a lakás árához viszonyítva azt mondanám akkor oké, de attól még messze vagyunk. De nem kaptam elég infót ezt fejtsd ki légyszíves.
2. Hogy a bánatos francba tudtam volna vásárolni 2009-be amikor elkezdtem az egyetemet. Itt kérlek ez a generáció meg lett szopatva. Nem kicsit, nagyon. Ha a szülők nem dobtak hozzád diplomaszerzési ajándékot amiből vettél valamit vagy pici hitellel kiegészítve megszívtad.
3. Aki kiad az nem más nyomorán nyerészkedik? De. Szóval ha lesz valami és lesz lehetőségem, akkor nyugodt szívvel fogok én is NYERÉSZKEDNI 
De eddig az volt a mantra hogy lakásáresésben senki nem akar vásárolni mert az milyen már.
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 09. 18:02
Miben olasz lírában? :D
PANNERGY 2019. 10. 08. 19:56
Nem lett meg. Ma gondoltam beleveszek 740-en aztán úgyis elmegy napközben, és megkeresem a napi gyrosra valót. Hát nem a nyakamon maradt? :D
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 03. 23:58
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 02. 09:54
Hűha, én meg a bitcoinnal meg opussal kerestem 4000%ot. Ma már gazdagabb vagyok mint a csányi.  Mi ez a szaros ingatlanemelkedéshez képest? Ilyen bullshitet én is tudok írni. Veled ellentétben én nem mondom azt hogy látom a jövőt.
Az meg hogy most olcsó az államnak finannszíroznia magát bárhol a világon az a QE-nek, meg annak köszönhető hogy mindenki be van fosva aztán veszi az állampapírt. Ha robogna a tőzsde ne aggódj nem lenne olyan sok az a mostani kamat.
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 02. 09:20

Nagyon fáj hogy a fák nem nőnek az égig?
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek