Mérsékelt optimizmus és zömében enyhe pozitív elmozdulások jellemezték az ázsiai börzéken a kereskedés irányát. Jót tett a hangulatnak a tegnapi jó amerikai foglalkoztatottsági adat és az amerikai indexek erősödése is. A főbb indexek közül az 1...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=131019
Mi lesz a WATT 20 éves tartásával és a nagy kaszával, ha már 100 USD-nál eladod? Most emelték fel a célárát 45,8 USD-re. A Google és a Tesla is kicsi cég volt. Kérdés, hogy a szabadalom mennyire biztos. Egyébként, ha hamar nem vonnak be partnereket, akkor hamar elfogy a zseton, ha jól látom a számokat kb. az opciókkal együtt 2,5-3 évre van pénzük. A Dialog Semiconductor is bejelentette, hogy a tulajdonát 3,1 millió részvényre emeli. Szerintem, ha nem figyelnek, akkor hamar felvásárolják őket. Csak ne adják olcsón, mint az Auricot. Két év alatt 3 céget vásároltak fel, amelyektől azt vártam, hogy dupla-tripla lesz benne. A valóság átlag 56% lett. Nem jól van ez így. A Bitcoinban továbbra sem látok számomra üzletet. Továbbra sem tudom értékelni. Aki korábban olcsón vett és mostanában realizált, jó üzletet kötött. Én már kiszálltam volna belőle. A charton jól látszik, hogy ez egy klasszikus piramis lufi és annak összeomlása. Illetve jelenleg ennek van nagyobb esélye.
Energous tul kicsi, hogy ekkora piacra ra tudjon ulni. A "feltoltes" piac most 20 Mrd nagysagrendu, WATT ehhez picike, hogy dominalja. A nagyobb energiaju feltoltesekhez plane kicsi, ahhoz mar electric utility meretu toke kell. De a nagyok szivesen megveszik majd, hogy legyen engedelyuk, es megvegyek a technologiat; meg eltunjon egy versenytars. . Persze, van van 3000 szabadalom erre, es tobbfele modon is lehet csinalni. A lenyeg az, hogy elinduljon, aztan majd amikor latszik a 3-5 nagy jatekos, majd akkor bele tudunk venni hosszabb tavra. Ettol meg WATT most siman felfuthat 100-ig is; egyelore a 3 gap eleg nagy ahhoz, hogy meg egy legyen benne holnap is. Panasonic-nak az is apropenz lesz kivasarolni. . Mas. A bitcoin-t en eladnam itt akkor is, ha nagy hive lennek. A charton egy ujabb le-impulzus formalodik, es ez mar leverheti a 10.000 korul futo kritikus supportot; onnan mar vege a recovery lehetosegeknek.
Én csak kockázati tőkével vettem bele, ha holnap visszavonják az engedélyt, akkor ennyi volt a történet. #8015-ben Boole is írt róla, hogy mi a kockázat lényege. 100 ilyen sztoriból 99 tuti bukó, de szerintem aki itt fórumozik az ezzel a ténnyel tisztában van. A kérdés, hogy most megtaláltuk-e azt az 1-et, amin sokat lehet hozni. János is daytrade-re ajánlotta, és arra kiváló volt. Hogy ezen kívül lesz-e benne igazi sztori is, azt még meglátjuk.
Igen-igen, amióta János kitette ránéztem sokszor. De őszinte leszek, nem mertem belevenni. Aztán mondjuk bárki bárhol vett, nyerőben van :D. De most üssem meg 180% emelkedés után? Aztán ha holnap mindenki zár egy nagyot és -40%. Ez a parám. Amúgy a sztori baromi jó, remélem tényleg menni fog ez a cucc és lehet így ttölteni. :)
Ezt a papírt még piacon sem lehet megvenni, mert az árjegyző folyamatosan emeli az árat. Nem adja oda, mert mire az Erste beáll, addigra már más az ár.
kepzeld el, ha a villlany szerelonek sem kell a falat vesni, (nem is kell villanyszerelo tobbe !) hogy egjen a villanykorte a plafonon is. Ha a WATT-ot megveszed es 20 evre tartod, akkor nagy bajban leszel a vegen. Mit csinalsz annyi penzzel? ? ;-)
nekem is a hatékonyság gondolata ugrott be, de katasztrofális hatékonyság mellett is lehet szép buborékokat csinálni, elég csak a csapnivaló hatékonyság mellett működő blockchain technológia farvizén felfuttatott piramisjátékokra gondolni...
Ma próbálok venni a WATT-ból, de nehéz lesz jó árat elérni. 16-18 EUR között szeretném megvenni. Te hol vennéd meg? Biztos lesz benne korrekció, de milyen értéknél. Én ha tulaj lennék, nem adnám el, az biztos.
Ázsia: mérsékelt optimizmus
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=131019