Mérsékelt optimizmus és zömében enyhe pozitív elmozdulások jellemezték az ázsiai börzéken a kereskedés irányát. Jót tett a hangulatnak a tegnapi jó amerikai foglalkoztatottsági adat és az amerikai indexek erősödése is. A főbb indexek közül az 1...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=131019
efféléket én is kérdezhetnék a beteges kötekedésed kapcsán:)
máskülönben nem mindeni (day) trade fan, van aki hosszú (TÖBB ÉVES) távon gondolkodik, még ha ez nem is fér be a világképedbe
"...Jó lenne, ha végre jelentkezne valaki, aki a grafijaid alapján jutott bármire, azt "lefordította" kerekedési ötletre, és még keresett is vele valamit..."
:)))
a lestrapált nicket használó kollégával kapcsolatban új paradigmára van szükség: "one word is worth more than ten thousand links" :))))
Nem egyszer magad is elismerted, hogy a grafjaid nem alkalmasak prompt kereskedésnél döntések megalapozására. Ennek tükrében minek teszed őket közzé? :-)))
Nem érzed, hogy pótcselekvés, amit csinálsz? :-)) Mindenki tudja, hogy régóta a világ végét várod, de ezt minek kell naponta értelmezhetetlen chartokkal világgá kürtölni??? :-))
a buffet idézeteid nyomán daxlis gyulánkat vélem benned felfedezni:)
PS.: belenéztem az "előéletedbe", nem volt nehéz hisz mindössze 46 kommented van, amivel leginkább a shortosokat próbáltad vegzálni...
nemcsoda hogy jól lepontoztak...
Jó lenne, ha végre jelentkezne valaki, aki a grafijaid alapján jutott bármire, azt "lefordította" kerekedési ötletre, és még keresett is vele valamit... :-))
Nem látom a lökdösődő tömeget... :-)))
Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy a chartok elképesztő mennyiségben valóközlése mindössze arra jó, hogy te úgy érezhesd: egy közösség (?) fontos tagja vagy - gondolom azért nézegeted ekkora elánnal a szívecske melletti számo(ka)t... :-)))
mint alább írtam biztosat nem tudhatok arról, hogy mi a valóság, az is lehet hogy egy ember van a 3 nick mögött
az összekötő kapocs - azaz hogy mindegyik közutálatnak örvend ezen a fórumon - egész biztos megvan:)
magabiztos kritikádból ítélve te kőkeményen pontos prognózisokat állíthatsz fel
csak azt nem értem ezek után, hogy miért taksálják itt a kommertársak az önzetlen "szolgálatadat" egy ménkű nagy elégtelennel:)
nagyon kevés ember kommentel itt 1-es népszerűségi indexel...
azt bizony ki kell érdemelni
Ázsia: mérsékelt optimizmus
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=131019