Kedves mínuszoló, írd már le kérlek mi a gondod azzal amit írtam?
Pontosan mi az, ami nem nyerte el a tetszésed? Vagy totál mindegy mit
írok, szimplán minden hsz-emre mínuszt nyomsz? Utóbbira tippelnék.
Bizony jól látod, tényleg arra megy ki a játék, hogy mikor unjuk meg. Én ráérek, nem sürgős, előbb-utóbb úgyis lesz valami, mert a nálunk sokkal nagyobbak és erősebbek megunják majd.
Nem tudok pozitívan írni a cégről, de mielőtt valaki úgy gondolná, hogy azért írok kritikusan, hogy olcsóbban vegyek, hát az óriásit téved. Nekem is van bőven részvényem és az emelkedésben vagyok érdekelt. A gépkocsi értékesítés, bérbeadás emelkedése fontos dolog, de ez kevés, eredményesnek is kell lenni és erről még nincs info. A lopás miatti céltartalékképzés nagyon felbosszantott, illetve az egész ügy szégyen. Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen megtörténik egy tőzsdei cégnél. Nem tudom elég negatívan értékelni a vezetést. Az egy évvel ezelőtti "rally", Ádámosi úr kistafirungozásáról szólt. Azóta szinte csak csökkenés, lassan nulla forgalommal, mintha csak arra várnának mikor unjuk meg.
Sajnos ez a lopás dolog minősíti a menedzsmentet is (Ellenőrzések hiánya.), ideje lenne váltani őket. Nem sok dolog volt eddig igaz abból amit ígértek.
AutoWallis Nyrt+topic