Nagyon stabil a papír. Egy negatív hír sem képes kibillenteni erről a szintről (nincs eladói nyomás, bár vételi sem :)) záróra visszarakják szerintem is 107 és 109 közé.... forgalom 1,4 m
Igazából megértem, ha valaki beragadt, vesztett, ezért csalódott. Azt viszont nem értem, hogy miért lesz ettől annyira antiszociális, hogy elkezd más büfitársain és azok befektetésein csúfolódni és azt várni, hogy azok mikor járnak rosszul... Nyilván létezik irigységfaktor, de ezt miért nem lehet normális stílusban kiélni? Én is vesztek sok papírban, többet-keveset, de nem járok oda (vagy egy másik topikba) butaságokat összehordani.
Vsz váratlanul fog megindulni (ha odafenn elsütik a rajtpisztolyt) egy jelentősebb akvi hírrel egy időben! Megindítják ők(max 2 hónap) ha ez lesz az érdekük, vsz csak a 12x-es eladókon lesz nehéz átrágni magunkat de azután..!
Biztosan van olyan is, én nem csak sokan már nagyon rég óta rágjuk a kefét itt( már leánykori nevemen is írogattam ide)! Meg aztán főként feel miatt vagyok még itt, de vannak még más szimpatikus hozzászólók is!
AutoWallis Nyrt+topic