Akkor a kovekezo talaloskerdes az lesz,hogy a Graboplast-ot melyik tozsdei cegbe viszi Veres.Mi lesz a kovetkezo celpont mert legutobb azt mondta,hogy ujra a BET-re hozzak.
Száguld? Öt év alatt x2,5. Osztalékra is legalább 3 éve kellett venni, hogy megérje, ha most veszel, akkor megint 3-5 évet érdemes benne várni. Szvsz. Szimpi papír, de nem egy gyorsvonat, mondjuk, nem is nagyon tolat... 😀
Ez egy végtelenül korrekt, és kicsit elkeseredett beírás volt. Én azért továbbgondolnám, mert nem biztos, hogy mindenben helytálló. Aki holnap megy át innen az Akko-ba, az lehet, hogy olyan vonatra száll fel, ami már visszafelé tart? Más: nem hiszem, hogy a főtulaj figyelmét elvonja a bétes cégei árfolyamának követése. Sőt, talán nem is foglalkozik ezzel, legalábbis nem abban az időperspektívában, amiben itt egy átlag befektető, netán speka. Viszont foglalkozik azzal, hogy cégei nyereségesek legyenek, terjeszkedjenek, hasznot hajtsanak neki. Az én konklúzióm: félretettem egy kis zsét, arra az esetre, ha a Wallist most pár napig adogatni fogják, mert akkor kell venni...
AGY69 AG (24,07%, 8 027 776 részvény) ebbol pedig -3.3 m db a mai ugylet miatt. E-MILORG Kft. (14,58%, 4 864 000 részvény) i-Cell Mobilsoft Zrt. (6,14%, 2 048 000 részvény) XP-BANKTECHNIKA Zrt. (5,11%, 1 704 512 részvény) Dayton-Invest Kft. 3,3 millió darab a mai adasvetel utan.
AutoWallis Nyrt+topic