Sajnos nem én voltam. Egyetlen komoly, névtelen:-) bejelentést tettem még az Alterás időkben miszerint anomáliákat véltem felfedezni a kereskedésben de pont lexarták. Amúgy következő tőkepiaci tanácsuk, javaslatuk az lesz, hogy sosem és senki sem feledkezzenek meg arról " a bennfentes
információ késleltetését követő nyilvános közzététellel kapcsolatos – az MNB-vel szemben
teljesítendő értesítési kötelezettség teljesítésének elmulasztását megismételje". Jelentsen ez bármit is :-)
Ezt fogalmazhatták volna kicsit érthetőbben is és kifejthették volna bővebben is. Ki nyomta fel őket? Semmikép sem ítélném el a bejelentőt már ha azért kapták amire gondolok. De ha nem azért kapták akkor sem:-) Szerintem nem is egyetlen eset amiért járt volna már a dádá. Szedje már össze magát a menedzsment mert ez így szánalmas és komolytalan. Amennyiben nem megy akkor cserepadon várakozók játékra készen állnak :-)
H-PJ-III-26/2019. számú határozat
Az AutoWallis Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1055 Budapest, Honvéd utca 20.;
cégjegyzékszám: 01-10-047350) (Kibocsátó) feletti folyamatos felügyelet gyakorlása keretében a
Magyar Nemzeti Bank (székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 9.; telephely: 1013 Budapest,
Krisztina krt. 39.) (MNB) az alábbi
h a t á r o z a t o t
hozza.
Az MNB megtiltja a Kibocsátó számára, hogy a vonatkozó jogszabályokban foglalt – a bennfentes
információ késleltetését követő nyilvános közzététellel kapcsolatos – az MNB-vel szemben
teljesítendő értesítési kötelezettség teljesítésének elmulasztását megismételje.
A döntés alapjául szolgáló tényállás megállapítása során eljárási költség nem merült fel.
Budapest, 2019. december 05.
Kösz a visszajelzést, hogy olvasod a Nutex topikot is. . Nem részvény nélkül vagyok itt sem jelen, így nem a pozim szerint írok - ellenben azzal, amint gondolod. Próbálom a realitás talaján állva megítélni a céget, ha már ide fektettem be (egyébként eredetileg sem néhány hetes időtávra). Sajnos azonban azon a véleményen vagyok, és egyre inkább, hogy a cég teljesítményét ennyire értékeli a piac. A cégcsoport más elemei fejlődnek, de az autós részleg nem tud túl sokat felmutatni az év eleji speka rally után. Vajon miért? Valószínűleg azért mert nem csak a vezetés töketlenkedéséről van szó, de más alapja is van annak, hogy az árfolyam itt tart, amiért csak részben tehető felelőssé az árfolyam lenyomása. . Én így gondolom, de természetesen örülnék, ha nem kellene néhány évet ezen az árszinten töltenünk, illetve ha mégis, akkor csordogálna már az az osztalék.
"Itt az a cél, hogy a tőzsdei szereplését megerősítsük, és fölébresszük a részvényt a Csipkerózsika-álmából" Ez most is aktualis csak az AutoWallis-nal szerintem.
AutoWallis Nyrt+topic