Veres urnak van mozgastere ez is teny,meglatjuk mit akarnak.Szerintem igy onmagaban az AutoWallis meretre nem eleg nagy arra,hogy az intezmenyiek erdeklodeset felkeltse.Legalabbis az utobbi honapok ezt mutatjak
Uraim. Itt forgatókönyv alapjàn mennek a dolgok. Gondolom tudja mindenki hogy a mai közlemènyt nem a hètvègèn talàltàk ki, hanem màr hetekkel ezelőtt. Időzitve volt, ès a 100k vètel is tudatos volt a közlemèny utàn. Bìzzunk benne hogy a hèten màr fordul az iràny, ès ez az èletjel volt az első fecske...
Előbb hoznak be külön külön mindent (és ágy mindenhol leveszi a sapot) . 2-3 év távlatában sem tartom realitásnak az osszeolvadast. Milliárdos papír mennyiség sem biztos hogy jó lenne, de álmodni ingyen van, nekem nem fáj. Először talán odáig kéne azért eljutni hogy nem labtorlonek használják a papírt és értelmes tartományba kúszik. ;)
Szerintem az nem álom, hogy 4-5-6 jól menő cégüket egyesítik egy holdingba.... majd. Lenne benne ráció azt valljuk be. OPUS-KONZUM méretű cég lehetne, sőt mivel politika függetlenebb talán így ugye... :-) Na jó, annyi biztosan kijelenthető, hogy nem a közbeszerzésekből élnek.
Szerinted,regebben masoltam be errol cikket es ott a Wallis tervezte a holding behozatalat a BET-re. Szerinted nem lenne esszeru es jo dontes,az en velemenyem az,hogy az ev dobasa lenne.
AutoWallis Nyrt+topic