Mi is csak találgatunk, hogy mi lesz/lehet aki ezt komolyan veszi, vagy 100%-nak az megérdemli! Nem vagyunk se jósok, se Istenek, hogy lássuk a jövőt! Ha így lenne akkor minden sikerülne az életben, holnap szombatra tudnánk az ötöst és megjátszanánk! :-) Mindenki a részvényt várja valamerre, ha bejön bejön, ha nem akkor próbál nem vesztesen kijönni belőle. Bocsi Feel, hogy helyetted válaszoltam meg!
Én is sokkal magasabbra vártam ugyan úgy mint feel, de egy idő után azaz február 28-án kiléptem és 430-on eladtam és ebbe szálltam be. mivel 220-235-ön vettem egy évvel előbb, nem volt már értelme, tovább tartsam! Inkább vettem itt részvényt!
Igen, úgy néz ki hogy minimum 5% nőtt a nyereség, vagyis nagyon jó lehet az első féléves jelentés. Egyébként annyira stabil a cég hogy maciék el nevezték fundásnak a papírt:-))
Nagyon remélem én is, de ez sokban múlik, hogy szeptemberben milyen bejelentések lesznek, illetve féléves jelentés milyensége, amibe már bepillantást láthattunk, mivel Ormossy eldicsekedett már vele előre.
Én is oda várom a papírt! aztán ahogy jönnek a további hírek úgy kúszik majd feljebb, azt gondolom hogy ahogyan a cég is írta a BET egyik legjobb papírja lesz a WALLIS:-))
AutoWallis Nyrt+topic