Mert akik dobják, azok nem befektetők, hanem tréderek. Én általában megveszek egy részvényt, tartom úgy két évig, utána +80%-ban vagyok, ha sikerül. Nekem ez elég. Van, aki ki-be ugrál. Kellenek ilyenek is, a brókereknek is meg kell élniük valamiből.
Jó napot! Private Banking friss::-AutoWallis napi: Az oldalazásból enyhe emelkedésbe váltott egy hónapja a papír. A 125 körül eleve egy erős támasz található, ez a jelenlegi árszinttől persze messze van, de amíg nem megy új csúcsra addig ez az emelkedő trend a meghatározó. A vételi érdeklődés egyre nagyobb, mivel enyhe meredekség mellett emelkedik a forgalom. Amikor majd újra meredekebbé válik az emelkedés akkor üthet újra lokális csúcsot. Ellenállások: 162,5; 175. Támaszok: 137,5; 125.
volt nekem egy haverom, gyerekkorunkban ö is ugy irta fel a kazetta boritojara, hogy milyen szam van rajta, hogy amit kierteni velt az angol szövegböl es akkor fonetikusan valami hasonlot....mondjuk az 1 idegen nyelv volt...Ez a kifejezes, hogy "alafagyott erdeklödes" ez is igy született? :D Mondjuk a google alapjan volt mar rajtad kivül is 2 ember a vilagtörtenelemben aki ezt igy leirta
Ertem, hat ez mar masik kerdes, az elobb a 2026 utant ertelmeztuk :( az egyertelmu volt, hogy 2026 semmikepp nem lehet. A 2027-tol, az nekem 2027-et jelent, de kinek mi.
AutoWallis Nyrt+topic