elkésett úgynéz ki a Mancika a záróról , nem kell félni hogy holnap bedönti a Wallis árfolyamát meg a Dow Jonest , meglehet nyugodni , most már nem kell pánikolni ,
Manci néni záróban megütötte a Wallikát , veszélyes kereskedése van , bekellene vonni az FBI -t hogy miért nyomja le az árfolyamot záróban 1 egész frt -al. Rékosi Matyi idején mórissra tanitották volna , szabotálásért súlyos büntetést kapott volna.
29417 -beirásod / szép jelzökkel illetsz azért , / biztos vagy benne hogy én lennék a manci néni ? vagy csak az elkeseredésed miatt irtad a jelzöket , mert esett záróban 1 frt a Wallis. /nem dölt be a BUX , de persze hétfön meglátjuk , minden lehetséges azért.
Ez egy sima piaci eladás, semmit nem fog csinálni az MNB. Amikor én beraktam 5000 db Pannergy-t eladásra, majd zárás előtti másodpercben visszavontam, na arra jött az MNB ejnye-bejnye. De a 128 db-os piaci eladásra semmit nem fognak csinálni.
Szerintem te vagy a manci néni.Az a baj hogy értelmezési problémád is van.Te is olyan vagy,mint a politikusok: Másról beszélsz,mint amiről szó van.Csupa értelmetlen mellébeszélés.Részemről vége a veled való beszélgetésből.
napközben nem tudja Manci néni eladni mert ném ér rá , csak laptopja van és csak du 5kor ér haza , a limit eladásokat pedig nem ismeri . Értem , ha zárás elött minden nap elad a 10 APPLE részvényéböl kettöt , akkor bedöl a 3biilio dolláros részvény . Jön a tözsdekrach mint 1929 ben , Mari néni bedöntötte a Down Jont.!
Ezt beszéld meg az MNB- vel. Nyilván, ha a "Manci néni " ezt rendszeresen csinálja és valahogy mindig záróban, utolsó másodperces megbízással, vagy akkor, amikor napközben eladhatná drágábban is, de valahogy mindig csak piacin dobja el azt a pár darabot, egy magasabb vétel után, az azért eleg árulkodó. Az MNB- nek azért elég széles jogszabályi lehetőségei vannak arra, hogy vizsgáljon ilyen sztorikat
csak mellékesen az Apple piaci érteke 3billió dollár , / ha Manci nagymama tözsde zárására eladja a 10 részvényét manipulálta az Apple árfolyamát. USÁ ban ezért 10 évnél többet kap , mire kijön onnan a dédunokákra fog vigyázni , meggondolja mégegyszer hogy manipulálja az APPLE árfolyamot
hogy manipulálja a piacot Manci néni ha du 17 órakor eladja a nehezen össze spórolt kajapénzéböl 2000 Wallis papirt , lehet hogy napközben nem volt rá ideje mert unokázott vagy valami mást. Vagy manipulálja az amerikai börzét ha zárás elött elad 10 Apple részvényt ?
AutoWallis Nyrt+topic