Mire kijön a gyj. a 120-nak támasznak kell lennie(vagyis fölötte (127-120) kellene legyünk előtte). A gyj-t követően én hasonló mozgást várok mint az Opus gyj utáni időszak volt, azaz kissé(1-2 nap) csúszva lesz beértékelve a várakozásom szerint jó eredmény. Inkább 130 fölött jöhetne nagyobb eladói nyomás, amit a gyj. számai majd megmutatnak hogy meg tudnak-e a vevők tartani vagy kell az éves jelentés is hozzá?! 130-ról egy jó gyj. után ismét megtesztelhetjük a 115-120as árfolyamokat de ha nagy forgalommal tennénk, az tiszta jele lenne annak hogy elindul benne vmi, tartósabban. 2024-ben 5 éves lesz az AW, amikor is villantania kell vmit!
Meg nem prosperalo a szamok alapjan, kutatasi technologia terulet szerintem cool, fejlesztesek es szabadalmak, szerzodeskotesek nagyobb autogyartoval, hajozas, kozuti szallitmanyozas, 0.7-tol gyujtom..meglatjuk
Akkor felhuznak elotte joval magasabbra szerintem.Itt most gyujtes van szintenkent de majd meglatjuk.Remelem atviszi a 115ft-ot es mar nem toljak vissza.
AutoWallis Nyrt+topic