Azért seggfejek ezzel a dugózással, mert USA ment egy nagyot, abból bszki kimaradtunk mert Józsikám ledugózza a 98-at, de ahogy indulni fog egy USA korrekciós kör (márpedig jön az), akkor úgy fog visszamenni ez a retek is 90Ft alá, mint a huzat. Nem zavarna, ha közben a management meg nem veregetné állandóan magát hátba és tolná ki a bónuszokat, vagy épp lenne egy kibszott 10Ft-os osztalék. Legyen már nekem is jó, ne csak a drága management uracskáknak.
Itt nem a használtautók piacáról van szó. Persze, az most döglődik, bár én az aztóman 2 het alatt eladtam. A lényeg, hogy a cég 2019-hez képest akvirált egy rakat vagyont, terjeszkedett nem csak itthon, de szlovéniában is és tök mindegy, hogy mit csinálnak, a piac ezt krvára nem árazza be. 2021-ben már azt mondta Ormosy, hogy 130Ft a fair érték. A kibocsátás után újra elhangzott, hogy óriási vétel a papír, mert minimum 130-at ér, de inkább már felette. Tavaly év végén konkrétan elhangzott egy 165-ös ársáv. Ehhez képest, most senkinek nem kell, egy 140K-s csomag 98Ft-on gyakorlatilag full megfogta. 14MHUF megfogja a papírt totál, érted? Na ez a gáz. A bónuszuk többe került...
Az van h fogynak a megtakaritasok. En megertem azt akinek elfogy a turelme. Penzbol elunk, az AW managemetje 5 eve nem tudja megorditani erdemben a trendet. Szegyen ez Ormosy-ra nezve is. Vannak itt nagyobb befektetok is, magasabb arfolyamokrol es egyszer satuba fogjak tenni a fejuket. Olyan nincs, hogy az uzlet megy, de az arfolyam csak esik, osztalek nincs es veszik fel a bonuszokat a vezetok.
Megjött egy újabb idióta,mindegy mennyiért csak vigyék! Ilyen barom ne vegyen részvényt!Vevő nincs így nagyon könnyen zuhanhat! Még 2 hasonló okostojás és máris 90.Ebből az állapotból kimozdítani csak a Vallis tudná egy 2 milliárdos vétellel. Akkor ráadásul mások is beszállnának! Ráadásul a Vallisnak is megérné!
AutoWallis Nyrt+topic