Szépen kitömtek mindenkit. Nem tudtak már eladni a tőzsdén. Erre bepalizták az embereket a lakossági jegyzéssel. 1 évig megint nulla forgalom, csorgás 100 alá. Pedig te azt mondtad már nem lesz 120 alatt.
Szerintem nem olyan sok az a többlet. A magánszemélyek kb. 21,4 M db rv-t tudtak jegyezni, nyilván ennek egésze nem zúdul rögtön a piacra. Ma volt kb. 560k forgalom, ha mégis az egész jönne, akkor ideális esetben - vagyis vevő is van - 38 nap, azaz cc. 2 hónap, alatt kiszórható ez a mennyiség. Ez alapján úgy vélem jó ideig, de legalább néhány hónapig itt fogunk tanyázni 120 körül, célár ide vagy oda.
Nem azt adták el, hanem a többletet, amit esetleg magasabb áron vettek. Aki pl 120 forintért vett korábban és megkapta a jegyzéskor most 117 ért, az dobhatta 120 vagy afelett.
Tobb milliardert megvettek es a nyakunka szorjak par millios napon :-) nehany honapig szorhatjak majd csokkeno arfolyamon es jo nagyot buknak rajta :-) szoval vicc.
Ezt meg te sem hiszed el :-) de viccnek nem rossz.Majd masold be mikor jelentenek mert,ha ok vettek meg akkor bizony jelentesi kotelezettseguk van. Bennfentes nagytulajok :-)
nincs itt semmi varázslat, én is úgy számoltam, csak a felét kapom meg, erre jön szinte az összes. Mivel volt amúgy is, adtam ma én is, túl sok lett, ennyi nem kell.
Te komolyan elhiszed, hogy a kisbüfik 3 nap alatt 2x-esen túl jegyezték? A bennfentes nagytulajok vették meg, és mire megkeletkeztetik az új rv-eiket, addig a nyakunkba is szórják, így jelentési kötelezettségük csupán azért keletkezik majd, mert a teljes rv-számhoz képest az ő hányaduk lecsökken. Pont így gondoltam... Ismét megsz.pattak minket. De hát ez már csak egy ilyen papír - zseb nem marad zárva, ugye.
AutoWallis Nyrt+topic