En ugy neztem december elso 2 heteben lehet benne egy komolyabb menet, bar nem lehet ezt bizton kijelenteni. Manipulaljak azt latom. . Igy volt itt is a pannyban is. Meglatjuk.
Igen, multkor irtam. Bar picit kevesebbet mint volt. De latva hogy veszik .mert veszik kenytelen voltam 😊 jegyezni nem fogok az nem az en vilagom:) Most pannyt 35% csokkentettem Viszont egyre tobb opusom van. Nem is ertem miert veszem mikor .....erted te ezt?😊
A vállalat vezérigazgatója, Ormosy Gábor elmondta, az AutoWallis a következő években három fő területen kíván növekedni: egyrészt szolgáltatási portfoliójának bővítését, másrészt meglévő kiskereskedelmi tevékenységének földrajzi kiterjesztését tervezi, harmadrészt pedig nagykereskedelmi tevékenységét akarja tovább erősíteni. Ez utóbbi esetben is erősíteni kívánja regionális konszolidátori szerepét, valamint a jelenlegi öt (Isuzu, Jaguar, Land Rover, SsangYong, Opel) mellé további nemzetközi autómárkákat tervez bevonni az AutoWallis Csoportba.A meglévő kiskereskedelmi tevékenység (a Csoport jelenleg a BMW, a Dacia, az Isuzu, a Jaguar, a Kia, a Land Rover, a Maserati, a MINI, a Nissan, az Opel, a Peugeot, a Renault, a SsangYong, a Suzuki, a Toyota, a Saab alkatrészek és a Sixt rent-a-car márkákat képviseli, illetve értékesíti) organikus bővülése mellett a Csoport elsősorban többmárkás, több telephelyes, illetve stratégiai lokációban piaci meghatározó erővel bíró egyedi kiskereskedések és szervizpontok felvásárlását tervezi, továbbá a már meglévők mellett új országokban kíván megjelenni.
Annyiból nem, hogy a sáv teteje 122, ha az alatt adsz el, nem feltétlen tudsz olcsóbban jegyezni. Ha beborítja 107-ig, akkor lehet csak azok járnak jól, akik benn álltak a könyvben vételen.
AutoWallis Nyrt+topic