Érdekes, ha esik egy részvény, jönnek a jóindulatú beírások, hogy új atl, tolvaj részvény, szar cég, stb..., de ezzel most fél év alatt 40 százalékot lehetett keresni, és nem úgy, hogy 2 nap alatt csináltak egy kamurallyt. Na mindegy is, remélem valakinek sikerült. Én még ülök benne egy ideig. Sok sikert a kereskedéshez.
Nem tudom mit áraznak de a 147huf idei pincéből egyenlőre felvánszorgott,azt tudom mert néztem 190huf-tól indult most egy kisebb rally,de úgy,hogy 100,200,ezer darabok röpködtek itt a kamu forgalom turbózás volt ami egyenlőre bevált mert a valóság tükrözi a napi csekély 2,5 millió huf-os forgalmat előtte ez 0 huf-ra apadt.
Fordulni latszik... Tud valaki valamit? Nekem az az elmeletem hogy az ingatlan ar emelkedes es berlessel jaro dijemelkedesek pozitiv hatassal lehetnek ra. Bar ezeket a magan szektorban latom nem az irodahazasdiban de talan arra us van hatassal. Lehet hogy araznak valami jo eredmenyt?
Tud valaki valamit?
Mondjuk kicsit fura, hogy valaki megveszi a cég negyedét, és nem tudjuk meg kitől, miért, mennyiért. Elég jellemző.
Mondjuk szerintem sokat nem adhattak érte, mert nem sokat ér. Csak az EURCHF kilengés miatt van vagy 1,5 M EUR extra veszteségük az idei évre, tehát nagyon nyereségesek idén sem lesznek, kivéve ha hirtelen visszagyengül a svájci. A hitelek negyed ui. saját bevallás alapján CHF-ben van
2013ban 4 milliárdo nyereségük volt. telik neki, csak nem tudom minek vesznek ebből 25%-ot. nem hinném hogy b kategóriás irodaházakra vágynak. erősen gyanítható, hogy pénz kellett az appeninnek.
minek nekik 25% egy ingatlanos cégből?
érdekes. ez szerintem egy pénzügyi kölcsön az appeninnek. nincs pénzük, eladtak 25%ot tőzsdén kívül és majd pár év múlva visszaveszik.
i-Cell Mobilsoft Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1143 Budapest, Hungária köz 5., Adószám: 24132402-2-44) 24,66 %-os részesedést szerzett a Társaságban.
APPENINN