Pedig Jocek a saját szempontjából jól döntött.. Egyrészt nem akar még tovább beragadni , másrészt belefáradt, harmadrészt nem úgy mozog a részvény ahogy várta ..
Pénteken szinte minden pirosba zárt, nem meglepő, ha mi is. Nincs mit belemagyarázni, hacsak azt nem , hogy a "nemzetközi helyzet fokozódik" és egyre nagyobb a káosz itthon is. Idő kérdése, tisztulni fog a kép és visszaáll a normális üzem. Türelem, nem kell a feszültség. Ha szembe megyünk az veszélyes az autópályán is. Akárhogy is, nyugi, türelem és sok-sok nyerő mindenkinek!
Kicsit túltoljátok ezt a story-t. Ha Jocek csalódott és eladta a paperjait, hát eladta. Így utólag jól tette. Nyilván vissza akarja venni és minél inkább lejjebb. Igen hangnemet váltott. De ha valaki ezekre a lebeszélő csalódott hsz-ekre kereskedik az meg is érdemli. Sokan vannak itt a fórumokon akik pozijuknak megfelelően kommunikálnak. Nem ördögtől való ez. Ami szokatlan hogy talán topikgazdaként lehetne kicsit pártatlanabb. Dehat ez van. Mondjuk d_mode szintjére ne süllyedj azért le Jocek!! Ami viszont biztos hogy sok az egymással foglalkozó hsz. Tudom ez is az,de gondoltam megosztom. Én nem adtam el egy db-ot sem (sajnos), sőt a héten még bővítették is 506 -on. Sok lóvét mindenkinek!!!
Ne viccelj már! Ez nem iskolapad és átlagot számolunk az osztályzatoknál! Vagy egy jócselekedet és egy rossz. A pozitív hozzászólásokat kell összevetni a negatívval? Ez csak vicc! :) Ha valaki egyik oldalról átfordul a másikra, akkor az utolsót kell figyelembe venni!! Vannak itt profi szélkakasok is, azt hogyan értékeljük? Döntetlenre? 😃
Jó szándék mindig adott de úgy tűnik másnal nem Farkas féle eljárató kampánnyal nem tudok azonosulni. Mikor kértem irja be a pozitív hozzaszólasaim, nem tette meg. Személyeskedést mas topikban sem tűrik. Magam részeről ezt a témat lezarom
ismétlésként: "Most a SZIT a gyújtópont. Az így működő cégek számos adókedvezményben részesülnek, például mentesülnek a társasági adó és
a helyi iparűzési adó megfizetése alól. Emellett kedvezményes, 2
százalékos visszterhes vagyonátruházási illetéket fizetnek az általuk
megszerzett ingatlan tulajdonjogának, vagyoni értékű jogának és a
belföldi ingatlanvagyonnal rendelkező gazdasági társaságban fennálló
tulajdonrésznek a megszerzésére. Kapcsolt felek közötti jogügylet esetén
pedig a tranzakció illetékmentes. De a lényeg az osztalékfizetésre
vonatkozó szabályokban rejlik, hiszen a SZIT ügyvezetésének,
részvénytársaság esetén az igazgatóságnak, az éves beszámoló
jóváhagyását követően javaslatot kell tennie a nyereség legalább 90
százalékának mint elvárt osztaléknak a kifizetésére. " "Feltűnő a papír alulértékeltsége. Tavaly nyáron az akkori 200 forint
közeli árfolyamszinteken, P/BV-alapú összehasonlításban a magyar Prémium kategóriás részvények sereghajtója
volt az Appeninn 0,25-os mutatóval. De még a mostani 590 forintos
árszinten is kifejezetten olcsónak tekinthető. Leendő SZIT-papírként
komoly osztalékhozammal kecsegtet a jövőben."
Látom kispéciztetek magatoknak. Nem vagyok lebeszélő. Többet folgalkoztok velem mint a céggel vagy az árfolyammal. Lassan Jocek klubbot csináltok a topikból.
Appeninn real