Igen az a szint visszatesztet vár, de azért nem mindegy, hogy milyen magasan fordul majd! Remélhetőleg már nem jön vissza oda! 1 hónap a kgy-ig, ez rövid egy mély korrekcióra! Persze kérdés az, hogy meddig lő ki?
Ezt mondtam en is, de lekarogoztak a "felbeszelok", pedig lehet tobb papirom van mint nekik. En csak a venni szandekozok es olvasok figyelmet szerettem volna felhivni, hogy ne essenek abba a hibaba mint en anno. Nyilvan en is azt szeretnem menjen fel, de minden penzt ide, meg kolcsonbol venni dumak kicsit felelotlennek tunnek. Szoval csak ovatosan, mert korrekcio is lesz egyszer.
sokan nem értik még, mekkora lehetőség áll az appeninn előtt idézem kedvenc elemzőtöket péntekről, 15 óra 45-kor írta: "majd 300-320 felett kezdődik/het a gyorsulás, addig ez csak a rángatózás a hideg miatt !". /farkasfu /
Bár nem nekem szólt a kérdés, de vélhetően hétfőn kitörés lesz, majd 350 felett valahol, 330-ra korrekciózik. Ha ez megtörténik folytatja a menetelést. A fórúm felfutása is ezt igazolja.
Appeninn real